מי נוהג יותר טוב?

מיטללל

New member
מי נוהג יותר טוב? ../images/Emo3.gif

(נו.. מזמן לא היה לנו טופיק כזה) קודם כל- גירסת ה"בלהבלה" : ... עם נשים לא נוהגים, בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט, אני לא עולה עם בת. גם אם היא כוסית רצינית, עדיף לנסוע במונית. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. גם אם היא נראית מעולה, אני עם נהגת לא עולה. גברים! אל תהיו גיבורים, כשנשים נוהגות אתם לא עולים. לי יש כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק . ועכשיו גירסת העובדות- "הנתונים הבאים מוכרים לנו, ואינם מפתיעים. 33,772 נהגים, רובם המוחלט גברים, היו מעורבים בשנת 2003 בתאונות דרכים עם נפגעים. כך נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה. כמה גברים וכמה נשים? ב-78% מהתאונות היו מעורבים נהגים ממין זכר, ורק ב-22% הנותרים היו נשים מעורבות. השנה לא השתנה היחס מהותית. חלקן של הנשים בסך התאונות עומד בשבעת החודשים הראשונים של 2004 על 21.7% בלבד." (וכלל הזכויות של YNET) ומה ניסיונכם אומר ?

אני זבל של נהג

אז אני לא ממש יכול לדבר, אבל שאלו את ההורים שלי מה קרה לשני המכוניות שריסקתי.

תלוי בבנאדם.. לא משנה בן או בת..

יש נהגים גרועים ויש נהגות גרועות.. אני... אני בסדר אני

dod_basim

New member
הסבר קטן

אז ככה: הסיבה להפרש בין האחוזים בין גברים לנשים בתאונות הוא כזה: ראשית יש יותר נהגים מנהגות (הכוונה באופן פעיל - אצל רוב הזוגות הגברים נוהגים באופן קבוע). שנית זה שאין הרבה תאונות לנשים לא אומר שהן יודעות לנהוג.... למה? כי צורת הנהיגה שלהן היא לא צורת נהיגה פרועה, (כזאת שמושרשת דווקא לגברים - שמעלים את אחוז התאונות) היא פשוט נהיגה שלא מחוברת לכביש. חותכות, עוצרות סתם ככה, נוסעות במהירות איטית מאד ביחס לתנועה כל אלה דברים מסוכנים אבל לאו דווקא גורמים לתאונה ולמוות. בנוסף רציתי לציין שיש את הבנות שחושבות שהן נהגות טובות והן לוחצות על הגז... זה הדבר הכי מפחיד שיש בעולם, חוסר שליטה טוטאלי על המכונית!!! מזל שיש יוצאות מן הכלל אבל כל אלה הן נהגות מרוץ מקצועיות... באסים VOOM VOOM

ScorpioID

New member
חברה שלי נהגת יותר טובה ממני

זה כי יש לה הרבה יותר זמן ממני על הכביש וגם כי היא גרה ליד ב"ש. ושם הבדואים המסוכנים עושים פוזות על הכביש כאילו הם לפחות בראלי ג'מייקה. אז צריך לפקוח שם עיניים. הצורת נהיגה שלי נורא מסוכנת. אני לא נותן הרגשה בטוחה.

שרימפי

New member
כל מקור חדשות שלא קשור לתפוז

הוא לא קשור לטעמי. לynet יש אינטרסים לפגוע בקהל הגברים, במיוחד בגלל שכל האנשים שמאכלסים את הפורומים שלהם עוסקים בזיון שכל קבוע. חוצמזה, זה די נכון. גברים נוהגים גרוע כי הם נוהגים גרוע, הרבה אנשים שנסעתי איתן, שחלקן נהגו גרוע זה בגלל שגברים דאגו להוריד להן את הבטחון העצמי בנוגע לנהיגה. שלא בצדק. נשים יודעות לנהוג, יודעות לעשות הרבה דברים שגברים היו מתים לדעת.

למעלה