מי נוסע להופעה בלונדון ????? לכל אלה שנוסעים (כמוני.....!!!). תרשמו ונתעדכן אחד מהשני
S sharki69 New member 20/11/07 #1 מי נוסע להופעה בלונדון ????? לכל אלה שנוסעים (כמוני.....!!!). תרשמו ונתעדכן אחד מהשני
א אלונורה New member 21/11/07 #4 מה ? איך ? למה ? גםאני רוצה ! איך עשית את זה ? אני בדיכאון תהומי כבר חודש, איך משיגים כרטיס לעזעזל ? כולי קנאה ! אני נכנסת למזוודה, אפשר לקחת אותי ?
מה ? איך ? למה ? גםאני רוצה ! איך עשית את זה ? אני בדיכאון תהומי כבר חודש, איך משיגים כרטיס לעזעזל ? כולי קנאה ! אני נכנסת למזוודה, אפשר לקחת אותי ?
ס סודי ביותר9 New member 22/11/07 #5 ../images/Emo101.gifאלונורה!!פעם את עושה לי בעיות עם הגיל.. ועכשיו את עושה לי כאב לב גם על הנסיעה להופעה!!!
../images/Emo101.gifאלונורה!!פעם את עושה לי בעיות עם הגיל.. ועכשיו את עושה לי כאב לב גם על הנסיעה להופעה!!!
א אלונורה New member 23/11/07 #6 למה אני עושה לך כאב לב יקירי ? הרי לא השגתי כרטיס, אני זו עם הלב הדואב, שום קשרים עם החברים באנגליה לא עזרו לי אשאר פה בארץ, ששם בעולם הגדול קורה הדבר האמיתי ........
למה אני עושה לך כאב לב יקירי ? הרי לא השגתי כרטיס, אני זו עם הלב הדואב, שום קשרים עם החברים באנגליה לא עזרו לי אשאר פה בארץ, ששם בעולם הגדול קורה הדבר האמיתי ........
ס סודי ביותר9 New member 23/11/07 #7 כי כמוך יקירתי רובנו נשארים בבית עם ../images/Emo14.gif נרשמתי להגרלה וניסיתי לקנות כרטיס ובכל הלך חרא, אני נשאר בבית
כי כמוך יקירתי רובנו נשארים בבית עם ../images/Emo14.gif נרשמתי להגרלה וניסיתי לקנות כרטיס ובכל הלך חרא, אני נשאר בבית
א אלונורה New member 23/11/07 #10 גם אני ../images/Emo7.gif נראה לי שבערב ההופעה נצטרך לארגן קבוצת תמיכה ולהתבכיין
M MasterCeramist New member 23/11/07 #8 כרטיס להופעה אין בעיה, בבקשה! http://www.ontour.co.il/x/tabid/55/catalogId/51/Default.aspx