מי נוסע לצילומים לסרט ביום רביעי

lu4

New member
איפה הצילומים בכלל??

שלחו לי אימייל אבל לא אמרו לי איפה זה?? אתם יודדעים אולי איפה מצלמים? ובאיזה שעה?

אליי התקשרו ואני לא אהיה שם

המפגש תהיה ברכבת של ארלוזורוב,משם תצא הסעה לאולפני הרצליה ומחזירים אתכם אל תשכחו אפילו.

Madonna Men

New member
יאאא

יקופיף למה אתה לא בא??? תבואא יהיה פגישת מחזור של האולפנים חחחח

אני עושה הצגה של הבצפר

וגם יש לי מתכונת בהיסטוריה ביום חמישי מה לעשות יא בבון סלעים זה לא יהיה חח

Cm 2004

New member
נראה לי 8 וחצי.

אם אינ לא טועה! אבל תבררו את זה בשביל להיות בטוחים.

פרטים

צריך להיות ביום רביעי שזה מחר ב8 וחצי ברכבת ארלוזרוב במסוף אל על מישהו יודע איזה מנחים יהיו אם יהיו ומה אנחנו הולכים לעשות שם????

שכטרון

New member
איזה חארות../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo59.gif

שלחו לי אימייל שהם דוחים ת'צילומים, אבל עכשיו הם לא התקשרו ולא שלחו אימייל

lu4

New member
אז אין מחר?? נו שיחליטו כבר!!

והצילומים הם בבוקר? אם כן אז איזה לא מתחשבים!!

שכטרון

New member
כנראה שזה מחר בבוקר...../images/Emo65.gif../images/Emo59.gif

את האימייל שלחו לי חודש שעבר, שהודיעו שהצילומים נדחים לינואר, אבל לא הודיעו לי שזה מחר

גולה17

New member
היה כיףףףףףףףףףף ומצחיק ביותר

ראיתי שם את שירי,הדס,אסי ומיכאל בא בסוף...והיתה שחקנית אחת לא מוכרת קוראים לה מיטל בן חמו. הגענו לאולפני צילומים בערך ב-9 וחצי ...ועד 11:30 חיכינו בחוץ,כי לא סיימו עם התפאורה. בקיצר היו מזה צחוקים...כמעט נפל על שירי פנס,אז היא עושה מה אתם מנסים להרוג אותי....כפרה עליה.ואסי הלך באמצע,וגם הדס הלכה ב-12 כי היתה לה הופעה של שיר נולד,ושירי גם הלכה ב-2 בגלל הפסטיגל... לסיכום...היה כיףףףף ומצחיק

TUTI888

New member
גם עפר היה....

אני וחברות שלי הגענו לאולפנים באופן עצמאי כמו שקבענו, לא באנו בהסעה... ובאולפן אחר צילמו את עפר ומלי, אז יצאנו לדבר קצת עם עפר שהיה עייף יותר מכולם שם.. שאלנו אותו קצת למה הוא לא נכנס כבר הרבה זמן, אז הוא אמר שדוקא יוצא לשוטט הרבה בפורומים אבל הוא לא כותב כי יש לו איזה בעיה עם השם משתמש לא ממש הבנו.. חח אח"כ היה מזה מגניב מלי אחלה יותר מידיי שוקולד והשתוללה פחחח היא באה לעפר מאחורה והרימה אותו.. חחח היא היתה מזה שרוטה ועפר היה עייף!

TUTI888

New member
ועוד משהו...

עפר הסתובב עם משקפים, יכול להיות ?? הבנתי שהוא משחק איזה חנון אבל הוא הסתובב איתם גם לא בצילומים.. חוץ מזה שהוא נראה יותר קטן במציאות..חחח ומלי הייתה מזה סימפטית היא הביאה את דון!!

reutc1

New member
יאא חחח

מגניב לך שנהנת
כמה זמן זה היה?? צילמת תמונות משהו?או שהיה אסור?

TUTI888

New member
אנחנו הגענו לשם ב9

ואז הגיעו ההסעות ונכנסו איתם אבל מישהי מההפקה אמרה לנו שצריכים אותנו באולפן אחר.. נהננו מאוד!! הצילומים של מלי היו עד 11 בערך ועפר נשאר עד 2 ואז הוא אמר שהוא הולך לאכול צהריים וגם אנחנו הלכנו!! חברה שלי צילמה אין לי מצלמה...

שכטרית1

New member
חחח רעותהיא לא הרימה אותו...

היא עשתה לו שק קמח... היא ביקשה שנתקן!! פחחח

למעלה