מי ניסה את הדיאטה -להתעורר רזה

מי ניסה את הדיאטה -להתעורר רזה

להתעורר רזה
הדיאטה של אייל מארון--לפיה יש לאכול אך ורק מזונות טיבעיים - כלומר לשדרג את כל המזונות התעשייתיים
לטבעיים ו א ז הוא מבטיח ירידה במשקל בקלות וללא מאמץ.
האם יש מישהו או מספר אנשים שניסו את הדיאטה הזאת, והצליחו?
אודה לכל מי שיודע על הדיאטה הזאת וניסה אותה
בתודה מראש
ת י מ ו ר ה

avi5199

New member
לא ניסיתי בדיוק את הדייטה הזאת בדיוק אבל עברתי לתזונה טיבעית

מזה חצי שנה אני לא אוכל שום דבר תעשייתי - שום דבר שיצא ממפעל מזון או שהוסיפו לו חומר כימי . - אפילו לחם אני אופה לבד מקמח מלא ושמרים וללא שמן, אגב אני לא משתמש בכלל בשמן - שום שמן.
אבל בנוסף לזה שמרתי גם על מספר מוגבל של קלוריות ואכלתי דייטה מאוזנת בין חלבון ,שומן ,ופחממות, ויתר אבות המזון: מינרלים ,וויטמינים חומצות שומן חיוניות וחומצות אמינו חיוניות(נעזרתי במחשבון תזונה באתר נטוגרין). אני אוכל בשר גבינה ביצים וירקות ופירות ודגנים בצורה מאוזנת. קלוריות ע"י מה שנדרש בהתאם לגובה, ולגיל, ולפעילות.בתוספת חומצות שומן חיוניות -גרעינים וזרעי צ'יה שמכילים אומגה 6 ואומגה 3 ,
הדייטה שלי בנויה כך ש 30 אחוז מהקלוריות באות מחלבון היתר משומנים ופחממות . בזמן הירידה במשקל הורדתי מהקלוריות בעיקר מהפחממות, והיום אני אוכל מכל הבחינות מאוזן בדיוק לפי הספר.
ירדתי 20 קילו במשך שלשה- ארבעה חודשים , לפני הדייטה סבלתי מיתר לחץ דם ועכשיו הלחץ דם השתפר בהרבה עד שהרופא הוריד לי את המינון של התרופות בחצי , אני בגיל 61 לפני הדייטה הזאת היתי מוגדר כסובל מיתר לחץ דם חמור עם קשייי איזון, והיום יש לי לחץ דם כמו שהיתי בגיל 20.
אני ממשיך לשמור על המשקל הנמוך די בקלות ע"י שמירה על העקרונות האלה.

תשובה

חשוב לזכור- כל שינוי תזונתי התנהגותי שעושים בו המאזן האנרגטי שלילי- יורדים במשקל. חשוב לזכור- יש להתנהל באופן שלא יגרור חסרים תזונתיים וזאת יש לעשות בליווי איש מקצוע מוסמך, בודאי כשמדובר בדיאטה "טבעית" בו נעשית לרוב אלימינציה גורפת של מזונות רבים ויש לתת את הדעה כיצד עושים זאת נכון ובריא. בהצלחה

קרן011013

New member
לא שמעתי על הדיאטה הזאת בחיים, אבל...

לא שמעתי על הדיאטה הזאת בחיים, אבל אין ספק שמזונות טבעיים עדיפים על מתועשים.
אני עושה דיאטה כבר חודש וחצי, ואוכל מזונות טבעיים, ובהמלצת חברה התחלתי לקחת טונלין של סולגאר, זה גם עשוי מרכיבים טבעיים (שזה משהו שאני דוגלת בו מאוד לאחרונה) וזה מסייע בהורדת אחוזי שומן והרזיה.. זה מאוד עוזר לי אפילו שאני לא עושה כושר (פשוט כי אין לי זמן עם התואר וכל הדברים מסביב..)
&nbsp

אבו זקן

New member
די עם הפרסומת

החברה המעצבנת הזאת לא מפסיקה לשלוח פרסומות שמתחזות להודעות תמימות. המוצר המדובר לא מסייע להפחתת משקל אלא אם מדובר במשקל הארנק שלך.

avi5199

New member
רוב\כל תוספי התזונה שאמורים לעזור בהרזייה זאת הונאה.

העזרה שלהם כביכול בדיכוי התאבון או בהרזיה בטל בשישים ולא עוזר בכלל.
כדי להרזות בצורה משמעותית מהחומרים שיש בהם צריך לקחת כמויות גדולות הרבה יותר משיש בקפסולה הזערורית שיצרני תוספי המזון מוכרים.
בקיצור אי אפשר לרזות מלקיחה של תוסף כזה או אחר בקפסולות, זה לא עוזר בדיכוי תאבון ולא שורף שומנים ולא שום כלום.
אם לא מצליחים להתגבר על הרגשת הרעב אפשר לבקש מהרופא תרופות לדיכוי תאבון "כדורי הרזיה"-
צריך להבין שלתרופות האלה יש תופעות לוואי, השפעתם מוגבלת בזמן, אחרי שלוקחים אותן זמן מסוים הם מפסיקות להשפיע, הן עצמן לא מרזות, הן רק יכולות לסייע למי שנחוש בדעתו לעשות דייטה, ומאד קשה לו להתגבר על הרגשת הרעב בין הארוחות.

למעלה