מי ניצח במתכון להצלחה?
S s h i r o New member 23/5/05 #2 פרת'.... הם היו נחמדים אבל אהבתי יותר את השניים...... כאילו מזה הצבעים שהם צבעו במסעדה שלהם?!!?!?!?!?
פרת'.... הם היו נחמדים אבל אהבתי יותר את השניים...... כאילו מזה הצבעים שהם צבעו במסעדה שלהם?!!?!?!?!?
ה התימני העצבני New member 23/5/05 #3 זה ספוילררר כי יש את זה עכשיו בשידורים היומיומיים... להיזהר להבא בבקשה מזל שזו לא סידרה שממש מטריד אותי לגלות ת'תוצאות
זה ספוילררר כי יש את זה עכשיו בשידורים היומיומיים... להיזהר להבא בבקשה מזל שזו לא סידרה שממש מטריד אותי לגלות ת'תוצאות
M MiriOrit New member 23/5/05 #4 למה ספוילר?! הסידרה סיימה את שידוריה הראשונים ביס וויקנד. זה שעכשיו יש שידורים חוזרים לא הופך את זה לספוילר!
למה ספוילר?! הסידרה סיימה את שידוריה הראשונים ביס וויקנד. זה שעכשיו יש שידורים חוזרים לא הופך את זה לספוילר!
M MiriOrit New member 23/5/05 #5 אני לא מאמינה שהם זכו ../images/Emo46.gif לא ראיתי עדיין את הפרק...אבל רציתי שהשניים יזכו - הגיע להם! פרת' ניצחו רק בגלל שאנשים כבר התרגלו להצביע להם באסה... מעניין מה קורה עכשיו? איזה מסעדות נרכשו? מה מחליף את התוכנית?
אני לא מאמינה שהם זכו ../images/Emo46.gif לא ראיתי עדיין את הפרק...אבל רציתי שהשניים יזכו - הגיע להם! פרת' ניצחו רק בגלל שאנשים כבר התרגלו להצביע להם באסה... מעניין מה קורה עכשיו? איזה מסעדות נרכשו? מה מחליף את התוכנית?