מי נכנס היום ב - 22:30 לצ´אט ?
ת תומר ברק New member 16/8/01 #3 איזה צ´אט? תן לי את הכתובת שלו או משהו זה אני תומר אם אתה לא זוכר, אלון.
א אלון ברמן New member 16/8/01 #4 תסתכל כאן למעלה ... תסתכל כאן למעלה, תראה שיש קישור לצ´אט החלומות הצלולים, משום מה אף אחד אף פעם לא ניכנס אליו ... וכמובן שאני זוכר אותך !
תסתכל כאן למעלה ... תסתכל כאן למעלה, תראה שיש קישור לצ´אט החלומות הצלולים, משום מה אף אחד אף פעם לא ניכנס אליו ... וכמובן שאני זוכר אותך !
א אלון ברמן New member 17/8/01 #5 לתומר ברק אני אכנס לצ´אט בשעה - 22:30 , קפוץ לשם אם בא לך ביי ביי אלון
ת תומר ברק New member 17/8/01 #6 סליחה שלא באתי פשוט ראיתי את ההודעה שלך בתשע ומשהו אני מקווה שתקבע עוד מועד כי אני ממש רוצה לדבר איתך בצ´אט
סליחה שלא באתי פשוט ראיתי את ההודעה שלך בתשע ומשהו אני מקווה שתקבע עוד מועד כי אני ממש רוצה לדבר איתך בצ´אט
א אלון ברמן New member 17/8/01 #7 קצת התבלבלת ... אמרתי שאני אכנס ב - 22:30 שזה אומר עשר וחצי בלילה שזה בעוד 10 דקות בערך מעכשיו ...
ת תומר ברק New member 17/8/01 #8 כן כן ורציתי לתקן את עצמי אבל... קרתה תקלה במחשב והוא לא הצליח להוסיף לי תגובה