מי נמצאת במעקב באסף הרופא?

מירב8

New member
מי נמצאת במעקב באסף הרופא?

בהריון עם אור הייתי במעקב באשפוז יום הריון בסיכון באסף הרופא הייתי מאוד מרוצה מהיחס והטיפול המסור אבל הבזבוז זמן שם היה מעצבן עכשיו לצערי הגיע הזמן שלי לחזור אליהם שוב, אני שמחה על המחלקה כי הם טובים וממש נחמדים אבל מזה באסה... זה לבזבז שם חצי יום פעם בשבועיים או שלושה (תלוי בהם) טוב, אז עכשיו אחרי ההתבכיינות שלי... יש עוד מישהי שמגיע לשם למעקב? אולי נפגש שם?

טחג

New member
אני לא

אבל מצטרפת להתבכיינות על הבזבוז זמן. גם בהריון בסיכון בבילינסון מבזבזים כל פעם חצי יום פשוט כי מחכים לרופאים שיגיעו אחרי ישיבת רופאים. ועד שהם זזים....... זה בטח לא מנחם אותך אבל לפחות תדעי שבמקום אחר זה לא יותר טוב. בהצלחה בכל אופן.

טחג

New member
אני לא

אבל מצטרפת להתבכיינות על הבזבוז זמן. גם בהריון בסיכון בבילינסון מבזבזים כל פעם חצי יום פשוט כי מחכים לרופאים שיגיעו אחרי ישיבת רופאים. ועד שהם זזים....... זה בטח לא מנחם אותך אבל לפחות תדעי שבמקום אחר זה לא יותר טוב. בהצלחה בכל אופן.

מירב8

New member
בקיצור כולנו באותה צרה ../images/Emo13.gif

מה שחשוב זה שההריון יהיה בסדר ויוולד לנו ילד/ה בריאים (ושאנחנו נהיה בריאות) בעלי שמע משפט נחמד שיכול להתאים לנו: "קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים"
העיקר הבריאות

טחג

New member
נזכרתי אתמול בערב שחשוב לזכור

שלא צריך להפסיד גם שעות עבודה. לכל אחת מגיעות 40 שעות לבדיקות הריון לפי החוק. צריך לקחת מהמזכירה אישור שהיית שם לצורך בדיקות הריון ולהעביר את זה הלאה. (40 שעות במשך כל ההריון).

ככה זה בבית חולים

אבל בעקרון, לדברי חברה שלי שמטופלת שם, הם יחידה טובה מאוד. (היא מאושפזת כרגע, אז אני לא קובעת לך דייט
)

למעלה