מי נמצא כאן עכשיו?

יש לי להכין ארוע ליום שני

ובין השאר אני צריכה להכין 8 עוגות עגולות לבר. אז עם האפיה התחלתי היום. אפיתי בינתים עוגה אחת והשניה בתנור עכשיו. טיפה צפוף לי בזמן אז אני קצת לחוצה אבל יהיה בעז"ה בסדר. יש לי עוד דברים להכין חוץ מהעוגות. חוצמיזה אחותי עושה בת מצוה ביום ראשון וגם לה אני צריכה להכין משהו או משהואים..... ושלא נדבר על שבת שעוד רגע נכנסת וגם לשבת צריך לבשל.... קיצור הרבה רובוטה. אבל אחלה!!!

רותי410

New member
וואו!!! אני עוגה אחת מכינה במשך חצי יום.

אבל יופי שיש רבוטה. הלוואי שכל הצרות שלנו יהיו בעיות של קוצר זמן בגלל בישולים. טוב, אני לא אציק לך יותר. עבודה נעימה ופורייה (את רוצה שאני אבוא לעזור לך? חחחח)

רותי410

New member
מה? רק אל תגידי לי עוגת גזר

נראה לי שפרצה פה מגפה של עוגות גזר!!!

רותילה עוגות גבינה שתי סוגים.

ואת לא מפריעה לי טיפשונה. יאללה בלי דיבורים בואי לעזור. אני מתיישבת מפעם לפעם לקפה ואז זה כייף שיש פה מישהו. ואם זו את אז בכלל מה יש לי להתלונן???????????

רותי410

New member
חן חן על המחמאה. לא כדאי לך שאעזור כי לא בטוח

שהמוצר המוגמר שאני אכין ייראה עוגה. תראי מה קרה לי עם עוגת התפוזים של מאיוש!!! ועוגות גבינה, אח, כמה שאני מתה עליהן!!!! אני יכולה להתאפק ולא לאכול עוגות, אבל עוגות גבינה הורסות לי את כוח הרצון, ואני לא עומדת בפיתוי. את זוכרת את הכישלון הטוטאלי שהיה לי עם עוגת הגבינה בשכבות של יוכי? אז אני עושה בשבוע הבא עוד ניסיון, אבל עם מתכון לעוגת גבינה ושוקולד. חברה שלי שלחה לי כמה פעמים וזה טטעעיייםםם. פליז, פליז, שיצליח לי הפעם!! לא רוצה פאדיחה בחנוכה
יהיו תמונות של התוצרת שלך?

לא יודעת מה קרה לחיבור שלי, המחשב

מודיע לי שלא מזהה אותו. אני אנסה שוב. אני דווקא לא אוכלת הרבה עוגות. אבל עוגות גבינה זה הספציאל שלי. אני הכי אוהבת להכין. יצליח לך נשמה. אני לא יודעת לאיזה עוגה את מתכוונת אבל עוגת גבינה אוהבת להאפות באמבטית מיים רובן לפחות, וגם להתקרר בתנור. יצליח לך נשמה. מאז הנסיון הקודם שלך נהיית אלופה!!!

רותי410

New member
כן. אבל אני מחפשת מתכונים בלי אמבטיות כי

לטוסטר אובן שלי אפשר להכניס או תבנית או אמבטיה, שתיהן יחד לא הולך. יש מתכונים בלי. אני צריכה לשאול את החברה שלי אם העוגה שלה נהנתה ממרחץ טורקי או שאפשר בלי אדים. גם אם לא יהיו תמונות, יש לך אותן במצלמה, וכשיסתדר תעלי. את אחת מעוגות הגבינה שלך כבר ראיתי. עגולה. ממתכון שנדמה לי שלקחת מעיתון. נראתה נהדר. את עושה אחת כזאת עכשיו? נורא מצחיק אצלי הקטע עם העוגות. כל החיים לא אהבתי. בילדותי סירבתי לגעת בעוגות, למעט עוגת תפוזים עם קרם שוקולד שאמא שלי הכינה, וגם אז לא התנפלתי עליה. מאז שהתחלתי בדיאטה, התחלתי לאהוב עוגות. כנראה שזה הטבע האנושי. מה שאסור, קוסם. ומאז שאני אופה, אני דוגמת לפני שאתן לאחרים לטעום. פוחדת להרעיל אותם. טוב, נראה בשבוע הבא אם האמון שלך בי היה מוצדק.

לא זוכרת מה ראית. אני עושה עוגה

ספירלית של ניקי ועוגה שניה שלוש שכבות פשוטה מאד שאותה את יכולה להכין באמת היא לא חייבת אמבטיה. אממממ ככה: 200 גר בסקויטים טחונים 100 גר' חמאה מומסת להדק לתחתית ולהכניס למקפיא בינתים לערבב: 750 גר' גבינה 3/4 כוס סוכר אינסטנט פודינג 2 סוכר וניל חלמון אחד (אני שמתי ביצה) לשפוך על התחתית ולהכניס לתנור סביבות 3/4 שעה. שלא ישחים!! רק מסביב קצת לערבב 2 שמנת חמוצה עם 2 סוכר וניל לשפוך מעל העוגה ולהכניס לתנור לעוד 10 דקות. סה טו!!!! השילוב של המתיקות של השכבה האמצעית עם החמיצות של השכבה העליונה יוצרת טעם מעולה!!!

רותי410

New member
נשמע טוב מאוד. תודה

גם אני אוהבת שילוב של חמיצות עם מתיקות. למשל בעוגת ביסקוויטים, אני אוהבת להפריד בין הגבינה לאינסטנט. כל אחד שכבה בפני עצמה, והטיפה חמצמצות של הגבינה עם המתיקות של האינסטנט, יוצר עניין בפה. שבת שלום לך ולכולם

למעלה