מי נמצא פה בערב שישי ? כי יש לי רעיון גדול !!
א אפיק המקורי New member 2/8/08 #3 היי מתולתלת שבת שלום../images/Emo24.gif לא נראה לי שאנחנו מכירים באפן אישי, אבל אם את רוצה להיות נחמדה אז תזמיני לי משהו מכאן , מפה, וגם משהו משם, ותשלחי לי הביתה עם שליח. תודה מראש.
היי מתולתלת שבת שלום../images/Emo24.gif לא נראה לי שאנחנו מכירים באפן אישי, אבל אם את רוצה להיות נחמדה אז תזמיני לי משהו מכאן , מפה, וגם משהו משם, ותשלחי לי הביתה עם שליח. תודה מראש.
מ מתולתלת30 New member 2/8/08 #4 שבת שלום גם לך בשמחה אקבל את השליח שתשלח מכאן מפה וגם משם בקטן את הכתובת אשלח בהזדמנות
א אפיק המקורי New member 2/8/08 #5 ../images/Emo192.gifטוב נראה לי שיש לנו מחלוקת כאן אז נמתין להכרעת הרב הראשי של קהילת הטוראט הרב גיל החידונאי שיהיה כאן עם צאת השבת. אגב פעם היה פה רב עוד יותר גדול , הרב יעקב החברוני , אבל הוא נעלם. אולי יפתיע גם הוא ויכנס מחר.
../images/Emo192.gifטוב נראה לי שיש לנו מחלוקת כאן אז נמתין להכרעת הרב הראשי של קהילת הטוראט הרב גיל החידונאי שיהיה כאן עם צאת השבת. אגב פעם היה פה רב עוד יותר גדול , הרב יעקב החברוני , אבל הוא נעלם. אולי יפתיע גם הוא ויכנס מחר.
א אלמונית פלונית1 New member 3/8/08 #8 ואווווו איך בא לי עכשיו מהפרילינים אפיק אני קוראת אותך לסדר! לא יפה לגרות באוכל אישה חולה, אתה מתבקש לעשות משלוחה אליי וכמה שיותר מהר!!!
ואווווו איך בא לי עכשיו מהפרילינים אפיק אני קוראת אותך לסדר! לא יפה לגרות באוכל אישה חולה, אתה מתבקש לעשות משלוחה אליי וכמה שיותר מהר!!!