מי נרשם לחוצה גולן בשבת?

Asher Ginzborg

New member
מי נרשם לחוצה גולן בשבת?

אם ארשם - המועד האחרון היום - אולי אוכל להציע טרמפ. www.golan.org.il/bike

testament

New member
חבל...

רציתי להרשם אבל כבר קבעתי משמרת בשבת מאחר ומר איקי רהט והמארגנים חושבים שלכל אחד יש אפשרות להגיע עם רכב. רק לתקן אותך: זה לא חוצה גולן,חוצה גולן היה באוקטובר. היה שם בחור בשם שי,שאירגן הסעות לכולם תמורת תשלום לא סמלי. שלא היתה לי שום בעייה לשלם אותו (150 ש"ח להובלה הלוך חזור מכל אחד). רק שיהיו הסעות!

timon1

New member
נשמע כאילו אתה מתלונן על כך

שאיקי לא אירגן הסעות מרחבי הארץ לטיול, אל תשכח שאיקי אינו חברת הסעות אלה מארגן טיולים [איכותיים ביותר אם יורשה לי להוסיף] וככזה הוא מספק את הסחורה מעל ומעבר לדרישות [אני מדבר בשם עצמי בלבד אם כי בטוח שיש עוד אנשים המחזיקים בדעה זו]. לגבי ההסעות, מזותומרת "תשלום לא סמלי", למה נראה לך שכולם צריכים לעבוד בחינם? ו150 ש"ח להסעה מהבית הלוך חזור מחברה פרטית לא נשמע סכום כ"כ גדול, אם תעשה תחשיב של 1 ש"ח לק"מ הלוך חזור מהגולן למרכז תראה שזה יוצא "קצת" יותר...

alonaski

New member
למה אתה תמיד צריך להתווכח?!?!?

מה איכפת לך מה אנשים אומרים על אנשים אחרים שאין לך שום קשר איתם?!?!?...

טיראן מ

New member
שאלה מצויינת !!

"למה את/ה תמיד צריך להתווכח ??" נאה דורש נאה מקיים.

timon1

New member
למה את עושה בדיוק מה שאמרת

לאחרים לא לעשות??? את הריבים שלך עם איקי כולם מכירים, אל תכניסי אותי אליהם בבקשה ממך. לאחרונה שבדקתי, דובר פה על דמוקרטיה ולכן יש לי זכות לומר את מה שאני חושב, כמו כן זה לא נכון יהיה והווה להתלונן על מישהו שלא עשה משהו שמלכתחילה הוא לא היה אמור לעשות!!!

testament

New member
תוציא את עצמך מהדיון פה

כי לך יש אפשרות להגיע ואין לך מושג איך מרגישים אלה שרוצים להצטרף ואין להם רכבים (וחוץ מהצדיק בראש השרשור הזה ועוד כמה יוצאים מן הכלל אין יותר מדי מתנדבים לאיסופים). דבר שני,אני יודע שאיקי לא חברת הסעות ואת עניין התשלום העליתי בגלל שאנשים כן מעונינים לשלם ומי שיארגן הסעות רק ירוויח מכך,אתה תפסת את זה כאילו אני מאשים את איקי. אני פשוט לא מבין: אם יש ביקוש ויש רווח,מדוע אין מי שרוצה להרוויח? וכולם יצאו מרוצים. טימון,תהנה בטיול ותן לנו חסרי הרכבים ותומכיהם להביע את דעתנו, אתה הרי לא נגד הסעות...? יצא לי כבר המון להתווכח איתך ובסוף הבנו שיש בינינו הסכמה,גם עכשיו!

timon1

New member
אין קשר לצדיקים

יש הרבה בעלי רכבים שפשוט אין להם מקום לרוכבים נוספים. כשאתה אומר "יש ביקוש ויש רווח", הביקוש כנראה לא מספיק גדול בכדי שיהיה רווח ואם אתה חושב שיש אז תתקשר לבחור שאמרת שביצע את ההסעות, תארגן עוד כמה חבר'ה ובא לציון גואל. אני כנראה שאהנה בטיול כמו שאתה מאחל לי אבל לא זכורים לי וויכוחים איתך, לפחות לא ב"ניק" הנוכחי שלך, יום טוב.

testament

New member
ושוב אנחנו מסכימים!

שצריכים לארגן הסעות,שאין יותר מדי מתנדבים לטרמפים ושלא התווכחנו ב"ניק" הנוכחי. אז על מה התווכחנו? אתה צודק בדבר אחד: בטיול הבא אני עוקף סמכות,פונה למובטל מאופקים עם טלטולית צבאית ומציע לו את הרווח הנקי שהפראיירים האלה ממועצה אזורית גולן מוותרים עליו. ואני גם מארגן לו אופניים לטיול...

למעלה