וואיי...
היה בכללי ממש טוב, יחסית לתחרות ראשונה של שתינו, ועם כל זה שבחודש האחרון כשחזרנו לעבודה אחרי החודשיים של הפציעה, עבדנו במגרש קטן מדי, כשאי אפשר להכנס לפינות בגלל שהיא מחליקה שם, ושבקושי היו לי שעורים. סך הכל היה טוב יחסית. לא ציפיתי מראש ליותר מדי, אבל למרות שכולנו היינו בטוחים שיהיו איזה כמה בעיטות/ באקים/ אולי אפילו עמידה על שתיים, שמחנו שקים הייתה הכי מתוקה שרק אפשר! במבחנים היה הרבה יותר גרוע מבחימום, בעיקר בגלל שעשיתי חימום ארוך מדי ככה ששתינו התעייפנו בעיקר בא3 (נדע לפעם הבאה כמובן..) וגם בגלל שאני הייתי לחוצה מדי, למרות שבחימום הייתי רגועה לגמרי. אז בא1 היא חתכה לי לי פינות, והמעברים לא היו מדוייקים בכלל, אבל זה באשמתי כי לא הייתי מספיק חזקה עליה עם העזרים החיצוניים ומיהרתי מדי מרב לחץ. אבל יצאנו עם 55 % שזה סביר יחסית ובהתחשב בהכל. היא הייתה כזו חמודה, היא צהלה כל שניה בזמן שחיכינו להכנס למבחן (מסכנה מי שהייתה לפנינו
) ובדיוק כשבאתי להכנס לקו מרכז ולהתחיל את המבחן, היא דפקה עוד צהלה אחת ומשם כל המבחן שתקה
הוציאה הכל לפני. בא3 שתינו היינו כבר די עייפות ומותשות, שהצורת 8 הייתה זוועתית, מעגלים מרובעים וכאלה
, המעבר לקנטר ימין התפקשש לגמרי, היא עברה על רגל לא נכונה, חזרתי לטרוט ומיד לקנטר ושוב רגל לא נכונה, ואז שוב חזרתי לטרוט והפעם חזרתי לקנטר על רגל נכונה אבל היו בערך עוד רק איזה 3 צעדים עד שהייתי צריכה לחזור לטרוט
וכל המבחן היא התגדה ליד בגלל שמרב עייפות הפסקתי כמו איזה מטומטמת לעבוד מהגוף והייתי חזקה מדי על הפה שלה.. ככה שאם רק היה רוכב עליה מישהו שיודע לרכב, חופשי קימי הייתה יוצאת עם מקום מכובד
אבל היה כיף, ואנחנו מרוצות, וקיבלתי רק המון מחמאות על הטיפשונת הקטנה שלי, וראיתי עליה שהיא גם נהנת, לצאת קצת מהשגרה, טיולון קטן שכזה
ו.. חזרנו סופית לבית נחמיה, לפחות עד שנמצא כבר משק למכירה במחיר נורמלי ואז נשים אותה בחצר, נביא לה עוד חברים ואני בטח אשן איתה בתא מרב אושר
אז שבוע טוב לכולם, אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני חולה (כבר מאתמול
)