מי נתן את ההוראה?

PINIZ

New member
מי נתן את ההוראה?

מי שנתן את ההוראה להטיל סגר על השטחים בוודאי מאמין שסגר כזה ימנע טרור. מכאן ברור שמי שהורה להסירו גרם לטרור ולרצח . אם אני זוכר נכון את ההוראה להסיר את הסגר נתן שר ביטחון ברק. ומכאן ברור שברק אחראי לטרור ולרצח . יעוף שר האי בטחון הזה מהר ככל האפשר.

אלוני.

New member
איזה זיכרון

נכון אתה זוכר , אבל אני זוכר יותר רחוק (-: לדעתי מכיוון שבן גוריון הכריז על קום המדינה אז כל מה שקורה כאן זה באחריותו ויש להעמיד אותו לדין , או לפחות את יורשיו. אחריות גדולה יותר יש כמובן לקב``ה ששלח את אברהם והבטיח לנו שהארץ הזו תהיה לו ולזרעו ...... ואריק שרון שבנה את השכונות שהיום יורים עליהן לא אחראי ?

PINIZ

New member
רק מח חולני

יכל להשוות בין הקמת המדינה וקימום ישוביה ל...הסרת הסגר משטחי האוטונומיה. אז או שאתה בעל מח חולני. או שונא ישראל לתיאבון. .

אלוני.

New member
או שניהם גם יחד

את דמגוגיית ההשוואות שערכת אל מול ברק ראינו כבר לפני רצח רבין. מכיר את השיטה היא לא הומצאה על ידך.

PINIZ

New member
הבנתי, במקום תשובה -סיסמה

קלטתי, כשאין תשובה הגיונית אז התשובה תילקח מתוך ארסנל תשובות המחץ. ``דמגוגיה`` ``מסית`` ``פנאט`` וכ` וכ` . מה לעשות עלי תשובות מהסוג מטיל הרפש הזה לא עובד.

אלוני.

New member
אני מבין שבעיניך

אמירות כמו מוח חולני הינן סמל לתרבות הדיון ?

zed246

New member
אלוני צודק.

אין הבדל בין מעשי ברק, שנועדו לגרום בסופו של דבר לשלום (גם אם לא הצליח בגלל שהוא לא יודע איך) לבין מעשי בן גוריון, שונעדו להקים את מדינת ישראל כאן ולהביא לשלום ליהודים (גם אם לא הצליח בגלל שהוא לא יודע איך). אני לא אומר שאני לא אוהב את המדינה הזאתי אבל אם בשלום עסקנו אז יש מקומות בטוחים יותר מעל אדמה של ערבים שלא אוהבים אותנו באופן כללי. להזכירך היתה מלחמה דיי גדולה בתחילת המדינה שנקראה מלחמת העצמאות. בה מתו הרבה הרבה אנשים, יותר מאלו שמתו מאז הוסר ההסגר על השטחים. האם ניתן להגיד שכולם מתו בגלל מעשיו של בן גוריון?

למעלה