מי נתן לדגים שעון?

מי נתן לדגים שעון?

לייזר, איזה דג הצליח לחטוף לך את השעון לפני שנתת לו בראש עם הפטיש? הייתי בשרתון משעה 4 וחצי. התחלתי עם שרשרת של 6 קרסים עם גמברי. כל זריקה דג. בעיקר מרמירים. ולא סתם כל זריקה, אלא תוך 30 שניות מהזריקה. אחרי שהבנתי את הפרינציפ ניסיתי קלמרי וכלום. אף אחד לא טעם. בינתיים השמש זרחה, וכשהבנתי שעם קלמרי זה לא ילך, חזרתי לגמברי עם אותה שיטה, וכלום. גורנישט. קדחת. לא רק שלא תפסתי, אלא גם לא אכלו בכלל! ב10 התיאשתי. מה קרה להם? גומרים ארוחת בוקר וזהו? הולכים לעבוד ברפת? מה עם קצת נישנושים?

לייזר

New member
יובנוב....

אתה יכול לאכול כשכולם מסתכלים עליך? גם הדג לא הים שקוף הוא מתביש לאכול .כשהים גלי יש סיבות אחרות למה לא תופסים שיהייה לך אחלה שבוע אני אוהב איך אתה לוקח את הדיג בכיף ואיך שאתה כותב שבוע טוב

ramihann

New member
תמיד יש סיבות

אבל עד שלא תשמע את הסיבה מפי הדג עצמו, כל הסיבות הללו הן בגדר השערות בלבד. למרבה הצער, איש מחברי הפורום עוד לא הצליח לקיים שיחה מסודרת עם דג ולשמוע עדות ממקור ראשון לגבי הסיבות האמורות. באופן כללי, לדגים יש נטייה מוזרה לא לדבר יותר מדי, ומכאן גם מקור הביטויים "שותק כדג", "מילא פיו מים" וכו´. לסיכום, כל התיאוריות על בורים שאוכלים תולעים, קרסים שאוכלים רק בצק, לוקוסים שאוכלים רק קוויאר ובלונדיניות שאוכלות רק אם אתה עשיר - כל התיאוריות הללו הן תיאוריות של הדייגים בלבד, והדגים לא יודעים עליהן דבר. ותחשבו על זה...

כל עוד אין משהו מגובש לגבי אדומות

אני רגועה

למעלה