מי נתן לך רישיון ילדה...?

מי נתן לך רישיון ילדה...?

טוב, פתחתי אלכנוס חדש, קטעים מצחיקים מימי פעילות או ימי עבודה... אז אני אתחיל
ליפני כמה זמן ראשג"דית ז´ קיבלה רישיון על אופנוע... היא קנתה אופנוע חדש אדום מבריק ויפה כזה, וביום שלישי היא באה איתו פעם ראשונה ל"סיבוב פוזה בצופים" היא ניכנסת לשבט, הכל טוב ויפה, ואז היא לוקחת סיבב קצת חד ומחליקה על הריצפה עם האופנוע...
!!! ואתם קולטים אותה שוכבת המומנה על הריצפה ואת הגלגלים של האופנוע ממשיכים להיסתובב...זה היה כ"כ מצחיק!!! וכל הגדוד שלנו, שבדיוק היה ליד, שרים לה "מי נתן לך רשיון ילדה..." אחרי זה צחקנו פעולה שלמה!! עכשיו תמשיכו....
!!! נועה.

חחחחחחחחח

איזה יופי :) הנה משהו אבל הוא לא כל כך מצחיק בשבילי! אחרי הפעולה מתישהו, אז איתמר (איזה אחד מהגדוד שלי) קנה קרמבו ומזה היה לי בא!!!! והוא ידוע בקמצנות שלו....:) אז ביקשתי ממנו, והוא נתן לי חתיכה בגודל פיצי פיצי פיצי!!! פירור שאי אפשר להרגיש את הטעם שלו בכלל! מניאק! ואז, השגתי כסף, וקניתי לי קרמבו משלי....:) ואז הוא ביקש ביס, אז נתתי לו אותו גודל - ואז מישהו קרא לי, הסתכלתי אחורה, הוא לקח את היד שלי, ואכל לי את כל הקרמבו וגם קצת חלקים מהיד! מניאאאק!!!!!!!!!!!!!!1 לפני שהספקתי לטעום !!!!!!!!!1 אררררררררררר

חחחחחחח

השנה אנחנו מלווים!!!עוד שבועעעעעעעע טיולי פתיחה אפילו פחות- ביום שבת (מקווה שיתנו לי שישי שבת....) מה השיר שאתם הכי אוהבים???

קטעים מצחיקים...

טוב... נראה.... שנה שעברה שהיה את התקופה של הגשמים והמבולים בירושלים אז היה בשבט שלנו בעיה של סחף אז יום עבודה אחד היה ממש גשם זלעפות בחוץ כל השכבג התעטף השקיות זבל בכל מקום אפשרי נראנו ממש ממש מצחיק ויצאנו החוצה עם מעדרים ועידרנו בגשם הזה עם שקיות זבל... זה היה כיף אבל... ויום אחד קפצנו בחדר מזרונים ואחת מהחברות שלי קפצה ונתקעה פלורסנט ושברה אותו אחרי זה המדריך שלי בא ולא בדק מה שלומה הוא בדר עם המנורה בסדר חחח... ופעם אדם ויוני הלכו מכות בחדר מזרונים ואדם הוריד ליוני מלא דם מהאף ואז כל הדם שנזל על המזרון אדם הקיף אותו בעיגול ורשם "כאן נפלו גיבורים" חחחח

למעלה