מי נתן לך רישיון?

מי נתן לך רישיון?

כל פעם שאני נתקע מאחורי רכב איטי בנתיב השמאלי, אני מכין את עצמי למפגש עם בת המין היפה. ומה רבה אכזבתי כשבקבינה רובצת מכעורה..

xcalibur

New member
הסטיקר שלהם חזק!

כל הקניונים למיניהם צריכים לאמץ אותו במקום במקום המדבקה המשעממת הזאת של "אדוני הנכבד אתה חוסם את התנועה..."

אני לא מבין את זה,הרי יש נתיב ברור לקוקסינלים

בצד ימין של הכביש, אז למה להפריע לכל אלו שרוצים לנהוג אחרת בנתיב השמאלי למה ימח שימכם למה?

xcalibur

New member
זה כי החוק אומר

שגם אם תסע על 200 בארץ הזאת, תמיד יבוא הכלב שיהבהב לך עם האורות מאחורה שתזוז. ברצינות, יום שבת ב-4 לפנות בוקר ואני על כביש מס' 1 נותן 150. אין נפש חיה מלבדי. זה לא הפריע לאיזה מרצדס לאותת לי לעוף לו מהדרך כשהוא על סף שבירת מחסום הקול.

צודק, זוז לו מהדרך

אם אתה לא עוקף אף אחד אז תיהיה נתיב אחד ימינה, למה אתה צריך להפריע? הוא רוצה לסוע ככה ויש לו נתיב בשביל זה, אתה זה שלא צריך להפריע לו, ולא הוא לך אני גם אוהב לתת גז בכביש

פנומן 72

New member
מה אתה מזיין בשכל

הבן אדם עבריין, אז פתאום אכפת לו לעקוף רק בשמאל ? זה כמו שתעביר זקנה את הכביש וברגע שהיא שמה רגל על המדרכה תדחוף לה אצבע בתחת ותגנוב לה את הארנק. אם אתה עבריין אז אתה עבריין. הקטע של "לשמור על הימין" זה רק בגלל שהוא יוכל להשתמש במעמעם המסריח שלו. יש ערסים שאוהבים את הקטע ואם לא היה לו אף אחד בנתיב הוא היה מעמעם לעצמו ...

yagluli

New member
סדר !!!

אם אין עקיפה אין טעם לא לסוע בנתיב הקוקסינלים.. שימו את הגאווה הגברית בצד והתייחסו רגע להגיון.. אם לבחור עם המרצדס יש זין כלכך קטן שהוא היה חייב כזה אוטו יקר.. תן לו שיהנה לנפנף באוטו.. שיעקוף בשמאלי, ושיזהר ממכוניות והולכי רגיל.. ביננו, הגבלות המהירות בארץ הן לא רציונליות והמהירות המותרת דה-פאקטו היא בדר"כ 20-40 קמ"ש מעל המותר.. 150 על כביש כמו כביש אחד או שש זאת לא מהירות מסוכנת.. זה פשוט דיי מהיר ..

פנומן 72

New member
שכל אחד ינהג באיזה מהירות שהוא רוצה

ובלבד שיהיה לבד על הכביש ויסכן רק את עצמו ואם התברר שהוא עבר על החוק והתרסק אז הביטוח שלו מבוטל.

תפסיק כבר עם הפחד הזה

כל דבר יוצא אצלך מפחד עבריין זה לא אחד שנוסע על 150, 150 זה יחסית סביר בכביש מהיר הבעיה היא שיש מלא קוקסינלי בארץ שחייבים לעשות רעש עם ה"שלא יסכן אותי" הזה מה יסכן אותך אם תיהיה בנתיב של הקוקסינלים ותשחק עם הקוקסינלים עקיפות בצד ? אתה תיהיה שם ואנחנו ניהיה פה, מה הבעיה ? כך שאם נעשה תאונה אנחנו נעשה אותה בנתיב של הגברברים אני אישית נדיב עם הגז, לא בשביל דאווין או משהו, רק בגלל שזו מהירות סבירה לתפיסה שלי על הכביש בדיוק כמו שיש סופר קוקסינלים שנוסעים על 70 בכביש מהיר לסיכום, המהירות המותרת היא לא מדד למסוכן לא מסוכן, למהירות המותרת אין קשר לזה בכלל, היא שם מסיבות אחרות לגמרי הקשר היחיד הוא בראש שלכם

פנומן 72

New member
לא חבל על האנרגיות שלך ?

איך כתבת לי מקודם - אתה רוצה להשתעשע עם החדשים ... אז תשתעשע איתם ואל תנסה לאיים על זונה עם עם זין בעובי של צ'ופ-סטיק. ואם לא הבנת את האנלוגיה - אז אני הזונה במקרה הזה. לנסוע מהר זה מסוכן, זה לא שאלה של הנוהג ברכב בכלל. זו אריתמטיקה בסיסית: ככל שהנהיגה מהירה מדי, יכולת האדם להגיב למצבים קיצוניים יורדת. כלומר - כתם שמן על הכביש במהירות של 150 קמ"ש - גם היכולת של הנהג להבחין בזמן ולהגיב בזמן נמוכה בהשוואה למהירות נמוכה יותר - וגם התגובה כאשר היא כבר מגיעה כמו בלימה חדה או הסטת ההגה - יכולה לגרום לתוצאות קשות יותר מאשר בנהיגה במהירויות נמוכות. והרי אנחנו לא מדברים על נהיגה ב-200 קמ"ש על נתיב המראת מטוסים שם אתה לא תקבל כנראה הפתעות לפנים. אז יש. יש קשר גדול מאוד בין מהירות לסכנה. הבנת את זה, מיסטר צ'ופ-סטיק ?

ובכביש מהיר החוקים הם לא כמו בשכונה

וגם אתה פועל עם חושים שונים בכביש מהיר אין לי כוח להסביר למרות שאני בטוח שלא הבנת, אבל מילא

פנומן 72

New member
החושים שלך מוגבלים

תחדד אותם כמה שבא לך, אבל תן שקופץ לך לכביש מבין השיחים במהירות של 130 ואתה מוצא את עצמך הפוך בתעלה במקרה הטוב, או עם פגוש מעוך במקרה היותר טוב. תאמין לי - הייתי שם. לא בתעלה, בפגוש...

למעלה