מי נתן סמכות לאולמרט לשבץ רשימה ?

TAL UMATAR

New member
מי נתן סמכות לאולמרט לשבץ רשימה ?

שרון יקום לדאבונך הרב,והוא ישבץ את הרשימה,הבנת אולמרט ! על אפך הוא יקום,כן כן הוא יקום,תתבייש לך !

לא צריך למתוח ביקורת על אולמרט

כל עוד לא נאמר במפורש ששרון לא יוכל לחזור ולתפקד כראש ממשלה , הוא מבחינתי עדיין יו"ר קדימה ומי שיוביל את המפלגה לקראת הבחירות הקרובות. ברור שרק כאשר יתברר לצערנו ששרון לא יוכל להוביל , אזיתקבלו החלטות ברורות בקשר למפלגה ולקמפיין.

תגיד, אם גם נתניהו וגם אולמרט

באופוזיציה, עם מי פרץ יקים קואליציה? אתה ודאי זוכר, שבשביל קואליציה צריך לפחות 61 מנדטים (מעשית צריך יותר).

את זה תשאיר לנו

כבר אמרתי לך שאנחנו מפלגת העם, ולאחר ה28 במרץ כולכם תגלו את זה.

תיקון ,הבחירות להסתדרות באמצע יוני

וזה יקרה רק ב -2007. ולגבי הקואליציה , אנחנו נחליט על כך רק לקראת תחילת 2007 , ונשקול היטב את הדברים.

אהההההההההההה

אתה עדיין בעניין "הקלף האחרון". ו"אנחנו מפלגת העם" - את זה אומר מי שרק לפני מספר דקות דיבר על הוצאת ה
מהמפלגה. מה שכן, אני אוהב שאתה מדבר בגוף ראשון רבים, כאילו אתה קובע משהו. תגיד, איזה תיק פרץ הבטיח לך?

אין שום קשר בין מפלגת העם לניקוי

אורוות, אם באמת קדימה ושינוי היו חפצות חיים, הן היו דואגות גם הן לניקוי אורוות אצלהם, אבל משום מה לא נראה לי שהן כל כך חפצות חיים...

בינתיים, נראה, ש"ניקוי האורוות"

שלכם, גם דילל לא במעט את מספר המנדטים באורוות שלכם.

אם אני לא טועה, נדמה לי שאתה זה

שטען בפניי שהוא לא מאמין בסקרים... אז אם כך, מה פתאום אתה מדבר איתי על דילול במספר המנדטים שלנו, אם אתה לא מאמין בסקרים? מה, פתאום נעשית מאמין גדול בסקרים?

למדתי ממך, שסקרים לאורך זמן מראים

מגמות. והמגמה הברורה ביותר בחודש האחרון, שמגובה גם בדברים היוצאים מפי אנשי מפלגת העבודה עצמה, היא הירידה התלולה בתמיכה במפלגת העבודה. כבר כתבתי לך שאני מתייחס הרבה יותר להלכי הרוח במפלגתך מאשר לסקרים עצמם.

הלכי הרוח במפלגתי?

ומאיפה אתה בדיוק ודע מה הם הלכי הרוח במפלגתי? ממה שאתה שומע בתקשורת? אז תגיד לי דבר אחד: איך קוראים לאותם אנשים שאמרו לתקשורת את מה שהיא מדווחת בנוגע להלכי הרוח במפלגתי? לא קוראים להם במקרה אהוד ברק?

לא, אבל הוא בהחלט יכול להתמודד פה

אצלכם בקדימה, כי עד כמה שהבנתי אתם מקבלים את כל המושחתים והלוזרים אליכם.

למעלה