מי סובל יותר מאי שוויון במשפט ?

מי סובל יותר מאי שוויון במשפט ?

מי סובל יותר מאי שוויון בפני החוק במשפחה, גברים או נשים? הקדמה: נשים עובדות בבית וגם בחוץ ותמיד נשים היו מעורבות יותר בגידול הילדים והנכדים בעוד שהגבר עסוק בהברחת רכוש המשותף לאחיו כדי שהלכת השיתוף לא תחול על הרכוש המשותף שעליו השתלט וחומד לעצמו. הגבר בדרך כלל משתלט לא רק על הרכוש אלא גם משתלט באלימות על הנשים ומביא אותה למצב שלא תוכל להתקדם בחייה, האשה פוחדת מבעלה השתלטן ואיננה מסוגלת לעמוד על זכויותיה כמו גם על זכויותיה להתגונן בפני אלימותו של הגבר והתוצאה של כל זה היא השתלטות קיומית גם על חייה של האשה. נשים נרצחות כל יום מבעליהן. והבעלים המובטלים רק כותבים באינטרנט ובכל כלי תקשורת אחר שהם יכולים להשתלט עליו, קריאות שווא שכביכול נשים הולכות למשטרה ומכחישים מבעוד מועד את אלימותם כלפי נשים. כך הגברים מצליחים להטות ולהטעות את אמון הציבור בנשים שמתלוננות במטרה זדונית להשתלט גם על האפשרות שאם האשה שלהם תתריע שבעלה עומד לרצוח אותה, אף אחד לא יאמין לה. רבים מהגברים, מסתכלים על ילדות בנות 16 דוגמניות ואם יש יותר צעירות מאלה, הרעב שלהם אליהן רק גובר. התסכול מהאי יכולת לנצל ולזלול, מביא אותם לבטחון עצמי ירוד ואת כל התסכולים מוציאים על שנאת נשים ובחוויה האישית שנאה כלפי נשותיהם. עסוקים בהטרדות מיניות, וגם ברגעי הפנאי של הגברים הם מרגישים שמגיע להם לנפח את האגו שלהם על ידי תחושת גדלות של גאונים ומרשים לעצמם לטפס גבוה גבוה על העץ כדי לרמוס גברים אחרים כאילו אלה נשותיהם שאותן כבר כבשו. לאחר ההקדמה, נשאלת השאלה מי סובל יותר מחוסר שוויון בין גברים לנשים?

Piren

New member
לא יודע מי סובל מחוסר שיוויון...

אבל אני יודע מי סובל מפחד ושינאה למין השני. פחד הגובל בשיגעון, המתבטא בעיוות הדמות הגברית ובהכללה של אותה פברקיציה על כלל הציבור. אישית, חלק ממה שאמרת, מזכיר לי מאוד עלילות דם של נוצרים על יהודים. שיהיה לך בהצלחה בחיים

אז מי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתה כותב: "אני יודע מי סובל מפחד ושינאה למין השני. פחד הגובל בשיגעון, המתבטא בעיוות הדמות הגברית ובהכללה של אותה פברקיציה על כלל הציבור". אז אני שואלת אותך מי

כן אני שואלת ברצינות

ואתה בימקום לענות אתה רק מוכיח את הציניות הגברית כדי להוכיח שאתה חכם. עכשיו בגלל האגו המנופח אתה גם לא תענה כדי לא להוריד מכבודך...

Piren

New member
את צריכה טיפול רציני...

דיברתי עלייך. שאלתי אם את שואלת ברצינות כי התפלאתי שלא הצלחת, בחוכמתך הנשית הרבה, להבין שאני מדבר עלייך. אינני צריך להוכיח את חוכמתי, אך נכשלת את בלהציג את חוכמתך. במקום זה, כל מה שהצלחת להציג זאת אישה מרירה שאינה מסוגלת לשלוט בכעסיה ונותנת לדעות קדומות להשפיע על דרך מחשבתה. האגו (הגברי והמנופח שלי) בהחלט מסוגל לקבל ביקרות ותלונות, אבל מה שאת כתבת אינו שונה מעלילות דם נאציות, ואופן דיבורך רק מראה שאומנן אינך גבר, אך את בהחלט סובלת מבעיית אגו גדולה. או לחילופין, סובלת מהזיות לגבי האגו ןהחוכמה של אלו שאת מדברת איתם. בשבילך, אני מאוד מקווה שתוכלי לעבור את השלב הזה שאת תקועה בו כדי שתוכלי להמשיך בחייך. את כמו דגל אדום לחוכמת הציטוט שבחתימתי (שאגב, נאמרה על ידי גבר).

קבל את תרבות הדיבור שמתאימה לך

כשכתבת "אני יודע מי סובל מפחד ושינאה למין השני. פחד הגובל בשיגעון, המתבטא בעיוות הדמות הגברית ובהכללה של אותה פברקיציה על כלל הציבור". כשכתבת את זה נשמעת מבטיח מאוד. חשבתי כבר איזה דברי חכמה אתה יכל לכתוב עלי. אבל כתבת דברי בלע. כל מה שכתבת הוא דברי שנאה וכך גם פירשת את דבריי. אתה התחלת עם המילה נאצי כנראה זה מה שאתה רוצה לשמוע. אבל מצטערת לא תוכל לשמוע ממני דברי הכללה על כל הגברים כי יש גברים רבים שהם מקסימים. ואותם גברים מקסימים לא מסכימים "לגבריות" של יתר הגברים ובכלל לגבריות של גופם. הגבריות כשלעצמה היא אכזרית גם בטבע ולא רק אצל בני האדם. ואותם גברים מקסימים לא הולכים לפיה אלא יותר מזדהים עם נשיות. ואלה הם הגברים המקסימים שאני אוהבת אותם ואלה ראויים להערכה. זה לא אומר שאם תתחיל להתלבש כמו בחורה תיראה לי כאחד מהם כי מה שמחשוב זה הנשמה. וישנם גברים רבים שהם עדינים, רגישים וטובי לב גם נשים טובות לב. מאידך גיסא ישנן נשים אכזריות שמתנהגות כמו גברים. כך שבעצם אני לא מכלילה. ניפוח אגו זה לא דבר שלילי. אבל הדרך להשיג זאת היא הדבר שמבדיל בין גבריות לנשיות. בדרך הגבריות לנפח אגו אפשר רק על ידי התנשאות על פני אחרים, התשלטות על רכוש, השגת שליטה, בטחון עצמי מופרז וחזיונות על שליטה ודברים שרק מזיקים לבני אדם. בעוד שבדרך הנשיות לנפח אגו אפשר על ידי איפור, עדינות, רצון לעשות טוב לסביבה, ודברים שהם רק מיטיבים לחברה כולה. הגברים הם אלה שהובילו לשנאה, לשואה ולרצח של חפי מפשע לאורך כל ההסטוריה. וההסטוריה מעידה על כך. הגברים, להוציא את המקסימים שביניהם, לא ראויים לחיים ואתה התחלת עם נאציזם אז בבקשה אני אסיים: וחבל שהיטלר לא השמיד את הגברים הרשעים העולם היה נראה הרבה יותר טוב.

Piren

New member
חחח

האם את אומרת שדיבריך אינם דברי שינאה? מוטב כי תבדקי את עצמך ממבט אחר, אולי של גבר, כדי שתראי כיצד את באמת מדברת, וכיצד את חושבת שאת מדברת. כי עם "הגברים, להוציא את המקסימים שביניהם, לא ראויים לחיים ואתה התחלת עם נאציזם אז בבקשה אני אסיים: וחבל שהיטלר לא השמיד את הגברים הרשעים העולם היה נראה הרבה יותר טוב." אין מקום לספק לגבי הבעייה הנפשית שקיימת אצלך, לא משנה אם כתבת את זה בגלל שאמרתי "נאצי" או לא, הרי זה מה שאת חושבת בכל מקרה. בכלל, נראה כי חילקת את צורת ההתנהגות לשתיים: גברית =רע , נשית = טוב, ולך זה נראה הגיוני? הסיבה היחידה למה אני לא כותב "הוכחות" שנשית=רע וגברית = טוב כי אז אני לא אהיה שונה ממך - חדל אישים שלא מסוגל לחשוב בצורה נהירה וללא דעות קדומות. דברייך הם הכללה ועוד הכללה, זה שאת חושבת שמבין כל ההכללות האלו את מסוגלת לאמר "יש קבוצה קטנה" (מספר המקסימים) מונעת הכללה, אינה נכונה כלל... האם לאמר "כל היהודים מסריחים מלבד קבוצה אחת שהם בסדר" מונעת הכללה לגבי כל היהודים? יש לך בעייה רצינית בהבנה של המינים, בדעות קדומות לגביהם, והשמת המציאות לגביהם. "הגבריות כשלעצמה היא אכזרית גם בטבע ולא רק אצל בני האדם." לדוגמה? דווקא בלא מעט מינים של חיות דווקא הנקבה היא האכזרית - אריות, עכבישים, גמל שלמה ועוד. אהבתי אבל את הניסיון בליצור השוואה למינים אחרים של חיות (מלבד בני אדם כדי לנסות להשוות, הרי ברור שזה נכון ברמה גלובאלית כפי שאת חושבת.. נכון?). הניתוח שלך לגבי אופן ניפוח האגו די משעשע ומראה את חוסר ההיגיון והרציונאליות באופן המחשבה שלך. זה כבר גורם לי לחשוב שלא משנה מה אני אומר, את רואה במוחך משהו אחר לגמרי בכל מקרה ואין לי סיכוי אפילו להתקרב לגעת בך (מבחינת משמעות כמובן). רוצה דרך נשית נוספת לנפח אגו? לכתוב הודעות משפילות ולא נכונות בעליל על מין שלם של בני אדם, בזמן גילוי גאווה עצמית מופרזת שלא היתה מביכה את הטווס הכי "קוקי" בחווה. זה נכון שבמהלך ההיסטוריה לרובה, הגברים הם המובילים. אך זה בא מסיבה - בתרבות בה הגבר הוא יוצר ההחלטות, הרי הגיוני שרוב המקרים המתועדים יהיו עליו. בימינו, בה האשה כבר קרובה במעמדה לגבר (לצערנו עדיין אין שיוויון) יש מספיק הזדמנויות בשביל האשה להוכיח את עצמה כדומה לגבר בכל מובן- כולל באכזריות, טיפשות, גאווה וכל מובן אחר שאת משייכת לגברים בלבד (הרי זה יהיה שיוויון אמיתי). אך עדיין ניתן למצוא פה ושם כמה דוגמאות לנשים שהיו הסיבה למקרים רבים של מוות ושנאה .. כגון קליאפוטרה, הלן מטרוי, אשתו של הנרי ה-8 (אם אני זוכר נכון), ארזבת' בתו'רי (או כפי שהיתה ידועה - ברונית הדם), וויני מנדלה (אשתו של), אימלדה מרקוס .. ועוד. לשאר בנות הפורום - מה זאת השתיקה? אתן מסכימות איתה או לא?

בשלולית

New member
אתה חושב

שיש לי כוח לקרוא הכל?
חח סתם אולי יותר מאוחר חזרתי מטיול בן יומיים עייפה.

magenta73

New member
לפחות במשפט שלך,

הגברים סובלים מחוסר שוויון... כל הגברים עסוקים בהברחת רכוש? כל הגברים משתלטים על הרכוש ע"י התנהגות אלימה? כל הגברים אלימים כלפי נשים? כל הגברים מטעים את הציבור? כל הגברים מסתכלים על ילדות בנות 16 וחושבים עליהן זימה? כל הגברים, עקב תסכול מוציאים את זעמם בשנאת המין הנשי? אלוהים... שאי ברכה, אחותי... חשבתי שאת מתלוצצת עם רופאייך, הבנתי בהמשך השרשור שאת אכן רצינית... עצוב.

למעלה