כמה מי סודה לא האבקה, אל אוהב את טעמה
להוסיף על המבורגר של 250 גרם- המבורגר המורכב מ-150 גרם שומן כבש ושפונדרה 500
ואז ללוש טוב שהבשר לא יהיה רטוב?
תודה רבה
אותם תוסיף לקבב.
 
המבורגר תכין מבקר בלבד (אפשר בהחלט לערבב כמה נתחים כדי לקבל את הטוב מכל אחד מהם וטעם מעניין יותר.
 
שמור על יחס של שומן שלא מצריך סודה ושאר מרכיבים מיותרים.
 
מבחינת תיבול - בשנים האחרונות רק מלח ופלפל (60/40 למלח) ורק מחוץ לקציצה שנייה לפני שהיא עולה לגריל/מחבת