מי עבד כאן מאבטח במעדונים?

דובי 46

New member
שלום אזרח

העבודה במועדונים היא עבודה בעייתית השכר לפי ראות עיניי המעסיק שלך . אין עלייך ביטוח , ולא שום תנאים. מפגש עם עולם הפשע והסמים, סכסוכים מריבות דקירות יריות וכל מה שתרצה יש בעבודה הזאת

עבדת בזה?

השכר הוא מינמום כולל אחזקת נשק ולימדת קורס שבוע ואכן יש דקירות וגם הומלץ לקנות שחפץ למניעת דיקרות--על חשבוני. אני רוצה לשאול מאבטחים שעבדו בעסק הזה כיצד הם עבדו? מה עשו כשראו מכות בתוך המועדון מחוצה לו ומה עשו כשאיימו עליהם לתפוס אותם אחרי המשמרת שלהם? והכי חשוב מה עושים במצב שאני לא נותן כניסה לסוג מסוים של אנשים כיצד להתגונן בפניהם? חשבתי הכי טוב להכנס לפורום ולשאול אם מישהו עבד בזה...אולי מתוך הנסיון שלהם אני ילמד משהו.

דובי 46

New member
שלום לח איש יקר

תראה התפקיד שלח אם אתה עובד דרך חברת אבטחה לבדוק בדיקה בטחונית בכניסה ולימנוע פיגוע חבלני . במקרה מכות בתוך המועדון אין לח מה להתערב כלל וכלל , כי למועדון יש אנשים מיוחדים לעבודה זאת . אלה אם כן ואתה הולך לעבוד שמירה במועדון מטעם בעליי המועדון התנאים הם אחרת. השכר אחר ותוסיף לכך את סיכון הדקירות והבלגנים שבת שלום ובהצלחה

אני לא חושב שעבדת שם!

כבר בקבלת ראיון העבודה הוסבר לי שזה לא "שומר" זה מאבטח וכן מתערבים כשיש מכות ומעיפים אותם החוצה! והשכר הוא נמוך.

עבדתי בזה זמן קצרצר.

בזמן האוטובוסים המתפוצצים. הצעה שלי: תצא משם מהר! אין דרך בה תכול להתחמק משימוש באלימות בשלב זה או אחר (אלא אם אתה מוכן לחטוף מכות) וכשזה יקרה ותגיע המשטרה- אתה לבד. זה מנסיונו המר של מישהו אחר (שבר אצבעות למישהו ששלף סכין,נעצר לכמה שעות ואיבד כמובן את רשיון הנשק שלו- למרות שמעולם לא נשפט, למיטב ידיעתי) , ומאחר וחכם לומד מנסיונם של אחרים אחרי שהוא נעצר סירבתי להתקרב לפתח מועדון.

עבדת בזה זמן קצר?

לא החתימו אותך לשנה מראש? קצת לא מובן לי כיצד אפשר לעבוד בזה "זמן קצר" מבלי לקבל קנס על הפרת חוזה לשנה. ביררתי בכמה מקומות וכבר נרצחו כמה מאבטחים באיזור חיפה אחד במועדון הזברה השני במועדון הלונה וכולם נרצחו ביריות ויש אחד נרצח בדיקרות סכין על ידי הכנופיה הערבית מאום אל פחם לפחות זה מה שהיה רשום בעיתון. לכולם מניע אחד-סירוב כניסה למועדון או העיפו אותם מהמועדון. וותרתי על העבודה!! הכי טוב ללכת לשמור בקניון כמו זקן בן 90 עד שהמצב הכלכלי יהיה קצת טוב ונחזור למקצוע שלי וזה כנראה עוד הרבה זמן)-:

לקח לי 9 ימים להבין

שזה לא בשבילי. באשר לחוזה- עבדתי בחברת אבטחת טיולים, שבשל הפיגועים נאלצה לחפש לעצמה נישות חדשות.

דובי 46

New member
חברים יקרים

הבריאות והמשפחה חשובים יותר מהפרנסה בשמירה על הכניסה למועדונים המסכנים את חיי העובדים שם אני לא הייתי שומר או מאבטח אני הייתי ראש צוות האבטחה במועדון שרב עבודתו הייתה נוער וחיילים בחיפה באחד הימים פיצלו את המועדון והחלו שם מסיבות לילה וגם אפטר פרטי נכון שקיבלנו יותר כסף אך הייתה בעייה אם סוג המבלים במועדונים האילו אחד מהצוות אושפז מדקירה רק על הירה לאחד המבלים ואז היפסקתי את עבודת הצוות שלי במועדונים והפאבים הבריאות שלי ושל אנשיי חשובים לי יותר ותאמינו לי אחרי דבר כזה אף אחד לא מכיר בכם לא החברה המעסיקה אותכם ולא ביטוח לאומי פשוט אף אחד גם לא באים לבקר אותכם לראות איך אתה בבית חולים ולא בבית אחרי המצב שאין אתה מסוגל לעבוד לפרנסת המשפחה . אז אני מציע לכם ידידיי תחשבו טוב לפני שאתם מכניסים את ראשכם וגופכם למיטה החולה

למעלה