מי עדיף בורג או ברק

• פותח הנושא amor
  • פורסם בתאריך

amor

New member
מי עדיף בורג או ברק

בהנחה שבורג יתמודד , האם הוא ראוי להבחר כבר עתה לראשות הממשלה או שהוא צעיר מדי וחסר נסיון ?

amor

New member
תתפלא , אבל הוא היחיד אשר

יכול להציל את מפלגת העבודה. ברק אבד מחיוניותו ומקסמו ובעצם כיום הפוליטיקאים יתחשבנו אתו ויגרמו לברק להציג מועמדות וגם לזכות. ברק לא מחובר ואת הקרדיט הגדול שהיה לו , גם במפלגתו , הוא אבד

אלוני.

New member
אבל זה לא העניין

אני לא מחפש מי יציל ת`מפלגה , אני מחפש מי ינהל ת`מדינה. האיש לא עשה שום דבר פרודוקטיבי בימי חייו. הוא פשוט סוג של עסקן, שמצטייר- או יותר נכון מצייר את עצמו באור המתאים. האיש נולד במקום הנכון, מעבר לכך אין לו כל עשייה, הוא אמנם נחמד, מדבר יפה, דתי מתון, אבל ראש ממשלה ? יאני מכיר מלא נחמדים כמוהו וגם חובשי כיפה, למה לא הם?

amor

New member
באפשרות בין ברק לבורג

אישית הייתי מעדיף את בורג . לבורג יש נסיון פרלמנטרי וגם כיועץ ראש הממשלה וגם בסוכנות וכו`. אי אפשר להוולד ראש ממשלה . ברק כבר הוכיח שאינו ראוי ואינו מסוגל. צריך לתת לבורג את הסיכוי כל עוד אין מועמד רציני אחר (לא ביילין הוא לא ראוי)

אלוני.

New member
יש לי חבר

שניהל את המקווה המקומי, אחלא בחור, באמת נחמד, למה לא הוא? אגב, למה לא דודו מהום סנטר? איש נחמד, כולם מכירים אותו ושואלים אותו מלא שאלות. תפקיד ראש הממשלה גדול על בורג בעשר מידות, הוא לא עשה כלום בימי חייו למעט שיווק עצמו כמי שמועמד לראשות.

amor

New member
יש לי חלום

שבורג לא יבחר וברק כמובן אינו מתאים ולא יבחר. ב-טו בשבט תשסא ביבי ישב על כסא ראש הממשלה.

אלוני.

New member
u have a dream

היזהר ידידי מהמשפט הזה, נשתדל שתישאר עם החלום הזה, לא נקלקל לך חלום.

amor

New member
חשבתי כבר שאתה דואג

שלא יקרה לי כמו שקרה למי שטבע את המשפט ההיסטורי הזה אבל טעיתי. (אתה רואה אני מודה בטעויות) כפי שאני שומע עד כה רוב המפלגות יתמכו בתיקון החוק.

אלוני.

New member
דאגתי

בהחלט מפני המשפט ההיסטורי הזה, אתה לא כושי, נכון ? בכל מקרה, אל תאמין למה שפוליטיקאים אומרים בתקשרות. שים לב שהם אישרו בקריאה ראשונה את פיזור הכנסת אבל אפילו לא שמענו מועד לקריאה שנייה ושלישית, כולם קיבלו רגליים קרות

למעלה