מי עדיף שינתח - רופא עור או פלסטיקא

תינוש

New member
מי עדיף שינתח - רופא עור או פלסטיקא

אני צריכה לעבור ניתוח דחוף להסרת נקודת חן שרופא העור חושד בה כמלנומה. השאלה היא האם עדיף לעבור את הניתוח אצל רופא העור או אצל פלסטיקאי ומה ההשלכות לכאן ולכאן? כמו כן, האם יש למישהו המלצות לרופא שמתמחה בעניין בירושלים? אשמח לתגובות מהירות (זה חייב להתבצע בימים הקרובים ואני ממש בלחץ...)

נתוח של מלנומה

בד.כ. רצוי להינתח אצל מנתח פלסטיקאי. כדאי לוודא שהוא אכן מתמצא היטב בטיפול במלנומה. את הגדיול הראשוני יכול לכרות כל אחד, כי זו כריתה פשוטה. לאחר מכן עם התשובה כדאי לפנות לפלסטיקאי שעוסק הרבה בנתוחחי מלנומה, ואולי להתייעץ עם עוד מישהו, כי חלק מהמנתחים הפלסטיקאים ובודאי אחרים לא עוקבים אחר הטיפוטלים החדשניים והגישות החדשניות ועלולים להציע טיפול שאינו מקובל היום. אחר שתקבלי תשובה תוכלי לשלוח כאן את פרטיה ואת מה שמציעים לך לעשות ואענה לך אם זה נראה לי הטיפול הנכון. כידוע איננו ממליצים כאן על שמות רופאים.

תינוש

New member
בסוף עשיתי אצל מנתחת פלסטית

ואמרו לי שלוקח בין 3 שבועות לחודש עד שמקבלים תשובה. האם יש אפשרות לזרז עניינים או שתהליך הבדיקה עצמו לוקח כל כך הרבה זמן?

אין סיבה שייקח כה הרבה זמן לקבל תשו

תשובה. אם עשית את זה פרטי תקבל תשובה תוך מספר ימים. אפשר לבקש הטלפון של המכון לשם זה נשלח ולבקש לדעת אם התשובה מוכנה, אחר 6-5 ימים ולבקש שיפקססו לרטופאה. תהליך הבדיקה קצר. אני למשל מקבל תשובות תוך יומיים.

תינוש

New member
עשיתי דרך הקופה (כללית)

עליהם אפשר ללחוץ באיזושהיא דרך? אני כבר משתגעת רק מהמחשבות של "מה אם..."

תינוש

New member
עומק 0.65 ובדיקת בלוטת השוער

הבוקר הגיעו אלי התשובות ומדובר במלנומה בעומק 0.65 ולפי מה שהבנתי מהרופאה זה עומק שטחי ויחסית במצב טוב. אבל היא אמרה שבכל מקרה צריך לנתח שוב יותר לעומק (כריתה נרחבת) וגם לבדוק את בלוטת השוער - מה זה בדיוק אומר אם זה הגיע לבלוטה הזו? והאם את הניתוח המעמיק יותר עושים בהרדמה מקומית או מלאה?

למעלה