מי עדן בתחליף החלב

יוליהל

New member
מי עדן בתחליף החלב

לד"ר ברק שלום, האם ניתן להשתמש במי עדן להאכלת התינוק? האם יש להרתיח אותם קודם? באפן כללי האם עדיף להשתמש במים מינרליים או במי ברז רתוחים? בני בן 4 חודשים ואני מתחילה לגמול אותו מהנקה. כרגע הוא מקבל שתי האכלות של תחליף ביום (עד כה השתמשתי במי ברז רתוחים כי נאמר לי שאסור להרתיח מים מינרליים?!?!?) ואני רוצה להתחיל להאכיל אותו גם בדייסה בערב. האם צריך לתת לו בנוסף בקבוק עם מים בלבד מכיוון שההאכלות סמיכות יותר? תודה, יוליה

הכנת חלב לתינוק בעזרת מיים מינרלים

ליוליה שלום , שאילתך מאוד לעינין ונשאלת פעמים רבות. לדעתי אין יתרון ברור לשימוש במיים מינרלים להכנת חלב לתינוק. תכולת המינרלים במיים מנרלים היא אינה קבועה, התקנון הוא פחות מחמיר מאשר כלפי מי ברז, והשימוש במיים מנרלים אינו חוסך הרתחה. לגבי שאילתך הנוספת: כן אפשר להתחיל בהוספת שתית מיים מבקבוק ברגע שהתינוק מקבל מזון אחר מאשר חלב ( דיסה, ירקות , פירות וכולי).כמובן תוספת זאת נחוצה יותר בימי הקייץ החמים , בחורף פחות נחוץ, אך אם בבית חם ואם יש הסקה המיבשת את האויר , אז בהחלט ייתכן והשתיה נחוצה. בכל מקרה אין להציע שתית מיים לפני הארוחה ולא בכמויות הממלאות את בטנו על חשבון הארוחה. דר' מילה ברק

מגשהכסף

New member
לא לגמול את בנך מההנקה.

את לא קוראת עיתונים? המשיכי להניק, בידך להבטיח לבנך בריאות טובה, מנת משכל גבוהה ואריכות ימים - מדוע לסכן אותו? בקשי להמשיך את חופשת הלידה או סיוע לך על מנת שתוכלי להמשיך להעניק לבנך את הטוב ביותר. דקרך אגב, הדייסה שאת לתת לו היא מהתוצרת המפורסמת? צריך לתפוס כנראה הורה הורה באוזן, עד שיבינו שהמקרה שקרה במדינה לפני חודש עלול להיות קצה קרחון.

למעלה