מי עדן משיקה בר מים חדש

lilush23

New member
מי עדן משיקה בר מים חדש

במסגרת שת"פ תפוז ומי עדן הוזמנתי לאירוע השקה של סדרת ברים ביתיים בשם Eden Pure של חברת מי עדן.
אני, כצרכנית מושבעת של מים מינרלים בכלל ושל מי עדן בפרט, מאוד שמחתי לקבל את ההזמנה.

האירוע התקיים ב"גלריה מאירהוף" בת"א, כשבתחילתו הוגש כיבוד עשיר וטעים מאוד של מזטים שהוגשו ע"י מלצרים שהסתובבו בין המוזמנים, סנדוויצים מגוונים, וכמובן מים של מי עדן שהמתינו על השולחנות.
לאחר מכן, צפינו בפרזנטציה על סדרת הברים החדשה שהועברה ע"י סמנכ"ל השיווק של מי עדן, מיכאל רבינוביץ.
היה כיף להיות בין הראשונים ששומעים על החדשות החמות וכמובן לטעום את המים המסוננים והסודה - טעים ומרווה!!!

כידוע, חברת מי עדן היא חלוצת המים המינרליים ומומחית בתחום זה והמותג "מי עדן" הוא מותג חזק והמוביל בתחום המים המינרליים בישראל.
60 שניות על מי עדן: החברה הוקמה בשנת 1980 עם גילוי מי מעיין סלוקייה (ע"י ביולוג הימים, משה המאירי ז"ל). ב-1983 היא החלה לשווק את מי המעיין לכלל האוכלוסיה בישראל. ב-1988 הוקם שירות "מי עדן עד אליך" שהינו מערך הפצה ישירה של מים מינרליים בכדים לבית ולמשרד. כיום לחברה יש למעלה מ-130,000 לקוחות.

בימים אלו, החברה מרחיבה את פורטפוליו המוצרים שלה גם לתחום המים המסוננים, וזאת על מנת לתת מענה לצרכי הלקוחות ע"י בר מים אחד!
מי עדן משיקה את סדרת Eden Pure - סדרת ברים ביתיים, חדשניים ויחודיים למים מסוננים בעלי טכנולוגיה מתקדמת ברמה הגבוהה ביותר בסטנדרט האיכות של מי עדן.

הסדרה כוללת 3 ברים, בעלי פונקציות ייחודיות ועיצוב דקורטיבי וחדשני (תשווק ב-7 צבעים):
1. Eden Pure Classic:
* מעניק פיתרון למים מסוננים חמים, קרים, פושרים ואקסטרה חמים
* מנגנון הגנת ילדים
* אידיאלי למשפחות
* בר ידידותי - פשוט, נוח וקל למשתמש

2. Eden Pure Touch:
* מעניק פיתרון למים מסוננים חמים, קרים, פושרים ואקסטרה חמים
* מסך מגע מלא
* מיכל למילוי מים מובנה (בדומה לקיים במכונות קפה ביתיות), שלא מחייב חיבור קבוע של הברז (וקידוח בשיש) ומאפשר ניידות של הבר
* אפליקציית My Cup - מאפשרת הגדרה ותכנות אישי לכמות וטמפ' המים לכל אחד מבני המשפחה
* מנגנון הגנת ילדים

3. Eden Pure Soda:
* מעניק פיתרון למים מסוננים חמים, קרים, פושרים, אקסטרה חמים וסודה
* סודה בשלוש רמות גיזוז (חלש, בינוני וחזק) בלחיצת כפתור ישיר לכוס
* מסך מגע מלא
* מיכל למילוי מים מובנה (בדומה לקיים במכונות קפה ביתיות), שלא מחייב חיבור קבוע של הברז (וקידוח בשיש) ומאפשר ניידות של הבר
* אפליקציית My Cup - מאפשרת הגדרה ותכנות אישי לכמות וטמפ' המים לכל אחד מבני המשפחה
* בלון גז נוח וידידותי להחלפה
* מנגנון הגנת ילדים

את סדרת המוצרים החדשה מי עדן תשווק באמצעות קמפיין של 4 סרטי פרסומת שיוקרנו בקרוב בטלויזיה, ושלנו, האורחים באירוע, היתה את הזכות לצפות בהם בהקרנת בכורה (בהחלט יש למה לצפות...)
המוטו הוא שהיום כבר לא צריך להתלבט - "מים מינרלים או מסוננים - העיקר שיהיה מי עדן בבית".
וזה נכון, עד כה, כשרציתי לשתות מים מסוננים נאלצתי לשתות מים של חברה אחרת ולא של מי עדן, החברה מועדפת עליי בתחום המים המינרלים, אך מהיום, גם מים מינרלים וגם מים מסוננים נמצאים תחת קורת גג אחת של המותג האיכותי מי עדן.
אני אישית שותה רק מים מינרלים/מסוננים כי הם טעימים לי יותר, נקיים וצלולים ממי ברז.

בסוף האירוע, כל משתתפת קיבלה שי צנוע, בריא ופרקטי - שישיית מי עדן בייבי, בקבוק מי עדן ספורט ותרמוס.

אני בטוחה שארכוש למשפחתי את ה-Eden Pure Soda, כעת נותר לי רק להתלבט לגבי הצבע....

מצ"ב לינק לאתר של מי עדן - להנאתכן!

inbarush19

New member
גם אני

הייתי שם

"לעוף מהתרגשות" או כל העולם זיונים

כמו בכותרת, כך לפחות בסרטו של אלמודובר "לעוף מהתרגשות". אלמודובר חוזר פה אל ז'אנר של קומדיה מוטרפת וביזרית, שבה הסקס מסובב את העולם.
ובין השאר חג באוויר, מתניע מטוס ולא רק מטוס ואפילו עוזר לו לנחות.
ני שלא נרתע מטרוף. הסרט יצחיק אותו

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2591506&r=1

באבא יאגה

למעלה