מי עוד חווה בעיות לאחרונה מצד אמאזון UK?

Gordberg

New member
מי עוד חווה בעיות לאחרונה מצד אמאזון UK?

הזמנתי מהם לא פעם במשלוחים רגילים, והכל תמיד היה בסדר, כולל הזמנה בספטמבר 2012 - עד הזמן האחרון.

ביצעתי הזמנה מהם בראשית אוקטובר 2012, הצפי לקבלה היה באמצע נובמבר וההזמנה טרם הגיעה עד היום. ייאמר לזכותם שאחרי פנייתי הם החזירו לי את הכסף וחשבתי שזו מעידה חד-פעמית.

הזמנה נוספת ביצעתי דרכם ב15 לינואר והייתה אמורה להגיע עד ה7 לחודש הנוכחי - עדיין לא קיבלתי הודעה על דבר דואר.

כמובן שאני עדיין לא משוכנע לגמרי אם מדובר באשמת סניף בריטניה או במערכת הדואר הנודעת לשמצה שלנו.

תוודא שהחבילה לא בסניף.

ברוב המקרים בהם "חבילה מאחרת" פרוש הדבר, למעשה, שרק הפתק לאיסוף החבילה מאחר. או גרוע מכך - לא נשלח מעולם.

חבילות מבריטניה מגיעות לרוב תוך שבוע-שבועיים. יחד עם זאת, רצוי לחכות קצת יותר - למשל חודש - לפני שפונים לאמזון בעניין. עיכובים נגרמים מסיבות שונות (מז"א, מכס, חגים וכו') כשאחת מהן היא בהחלט ההתנהלות של חברת דואר ישראל. כחלק מהמכשול הזה שהוצב לכולנו קורה שחבילה מגיעה לסניף הדואר שלך אבל הודעה על כך לא מגיעה אליך.

בכל מקרה תהיה בטוח שאין בעיה במערכת השילוח של אמזון.

מקווה שהחבילה תגיע אליך בקרוב.

Gordberg

New member
בפ"ת אתה לא יודע לאיזה סניף לגשת

בזמן האחרון הם לא ממש עוזרים לך בכל הקשור לקירבת הסניף לביתך.

לא יודע אם זה קנה-מידה, אבל פתק לאיסוף חבילה מארה"ב הגיע בזמן ההמתנה הזה, וזה כבר מחשיד כשהם מקדימים את אנגליה בזמן ההגעה לארץ.

liorb22

New member
לאיזה סניף אתה משוייך

אני בקלישר ושמעתי שיש שם בעיות לאחרונה.

Gordberg

New member
לאחרונה נראה שלא הוחלט

משפחתי מקבלת הודעות מקלישר מצד אחד ומסניף הראשונים ליד העירייה מנגד.

liorb22

New member
שבוע שעבר נתקלתי במישהו עם בעיה דומה

בגדול, לאורך שנים, הסניף הזה שירת אותי נאמנה.
לאחרונה שמעתי מחבר שמזמין הרבה כי הסניף התחיל לקרטע משום מה.
לי יוצא לבקר שם בממוצע פעם בחודש ושמתי לב שהוחלפו/הצטרפו שתי פקידות חדשות.

הבעיה שלך גדולה יותר, ללא ספק. מצטער לשמוע

למעלה