מי עוד חי? Howl דופק לי בראש וזה מטריף, אבל ממכר.
L LEATHER REBEL New member 13/6/09 #2 אני מאמין שאני עוד חי ובערוץ 1 הסתיימה, לפני שלושת רבעי שעה, הקרנת הסרט הראשון בטרילוגיית המאטריקס. ערוץ 1 נכנס לעניינים, מאוחר מדי אבל עדיף מאוחר מאשר בכלל לא.
אני מאמין שאני עוד חי ובערוץ 1 הסתיימה, לפני שלושת רבעי שעה, הקרנת הסרט הראשון בטרילוגיית המאטריקס. ערוץ 1 נכנס לעניינים, מאוחר מדי אבל עדיף מאוחר מאשר בכלל לא.
M miss mcmillan New member 16/6/09 #5 נראה לי שאני. אתה פנוי בחמישי? כי יש לנו מסבת חנוכת דירה חדשה. סמס לי!
B Blutige Erde New member 16/7/09 #6 None of us are truly alive. למרות שעצם העובדה שהבגרויות נגמרו סוף סוף עוזרת. עכשיו יש הרבה זמן פנוי להקדיש לקריאת ספרים של פילוסופים גאונים וללמידה של דברים מעניינים. יש לי הרגשה שבחודשיים האלה אני הולכת ללמוד בערך פי 2 ממה שלמדתי בביה"ס לאורך כל שנת הלימודים. הידד.
None of us are truly alive. למרות שעצם העובדה שהבגרויות נגמרו סוף סוף עוזרת. עכשיו יש הרבה זמן פנוי להקדיש לקריאת ספרים של פילוסופים גאונים וללמידה של דברים מעניינים. יש לי הרגשה שבחודשיים האלה אני הולכת ללמוד בערך פי 2 ממה שלמדתי בביה"ס לאורך כל שנת הלימודים. הידד.