אותי עדר טרקטורונים חגים סביב המיטה לא מעיר אז רעידת אדמה ?חשבתי שאני מיוחד ביכולת שלי להתעלם מהמציאות, יכולת שאני מאד מתגאה בה, אבל הפעם כל מי שאני מדבר איתה אומרת שלא הרגישה כלום.
ולא, לא מדובר רק בפולניות.
לא העיר אותי, נראה כי זה קרה נורא רחוק...חשבתי שאני מיוחד ביכולת שלי להתעלם מהמציאות, יכולת שאני מאד מתגאה בה, אבל הפעם כל מי שאני מדבר איתה אומרת שלא הרגישה כלום.
כנראה ששמשהו הורגש אחרי שלוש (לפנות בוקר). התעוררתי, לא הבנתי מדוע, חזרתי לישון.חשבתי שאני מיוחד ביכולת שלי להתעלם מהמציאות, יכולת שאני מאד מתגאה בה, אבל הפעם כל מי שאני מדבר איתה אומרת שלא הרגישה כלום.
רק עכשיו שמעתי שהיתה גם עוד אחתחשבתי שאני מיוחד ביכולת שלי להתעלם מהמציאות, יכולת שאני מאד מתגאה בה, אבל הפעם כל מי שאני מדבר איתה אומרת שלא הרגישה כלום.
גם אנחנו לא הרגשנו כלום.חשבתי שאני מיוחד ביכולת שלי להתעלם מהמציאות, יכולת שאני מאד מתגאה בה, אבל הפעם כל מי שאני מדבר איתה אומרת שלא הרגישה כלום.
גם פה ירד קצת גשם אבל סערה זו מילה קצת גדולה לתאר את זה.לא התעוררתי
למרות שעד ששמעתי על רעידת האדמה הייתי משוכנעת שהיה לי לילה לבן נטול שינה
לעומת זאת לא פספסתי את סערת המוקדם בבבוקר, גשם רוח רעמים וברקים
רעיון מעולההוטרינר רפי קישון מייעץ בפייס, שכשיש חשש לרעידת אדמה,ללכת לישון עם חתיכת קבנוס בכיס של הפיג'מה. כדי לעזור לכלבי החילוץ למצוא אתכם.
לצחוק או לבכות?הוטרינר רפי קישון מייעץ בפייס, שכשיש חשש לרעידת אדמה,ללכת לישון עם חתיכת קבנוס בכיס של הפיג'מה. כדי לעזור לכלבי החילוץ למצוא אתכם.
ברור שזו בדיחה. מוכנה להיקבר תחת ההריסות ולא לישון עם הריח הזה במיטהלצחוק או לבכות?
זו עצה שהסתובבה לפני כמה שנים. כנראה היתה חלק מאיזו סאטירה לגבי מוכנותם של הגורמים האחראיים.
בדיוק.ברור שזו בדיחה. מוכנה להיקבר תחת ההריסות ולא לישון עם הריח הזה במיטה
לפי הריח יש כנראה כמה שאמצו את זה מזמן בלי קשר לרעידות אדמה.בדיוק.
זה נראה כבדיחה מסריחה.
אבל, לא אתפלא אם יהיו מי שיאמצו את הרעיון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.