מי עוד לא הרגיש שום דבר מהרעידת אדמה?

קלייטון.ש

Well-known member
חשבתי שאני מיוחד ביכולת שלי להתעלם מהמציאות, יכולת שאני מאד מתגאה בה, אבל הפעם כל מי שאני מדבר איתה אומרת שלא הרגישה כלום.
ולא, לא מדובר רק בפולניות.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
חשבתי שאני מיוחד ביכולת שלי להתעלם מהמציאות, יכולת שאני מאד מתגאה בה, אבל הפעם כל מי שאני מדבר איתה אומרת שלא הרגישה כלום.
אותי עדר טרקטורונים חגים סביב המיטה לא מעיר אז רעידת אדמה ?

Zadig

Well-known member
לא העיר אותי, נראה כי זה קרה נורא רחוק...

סופהו 1

Well-known member
כנראה ששמשהו הורגש אחרי שלוש (לפנות בוקר). התעוררתי, לא הבנתי מדוע, חזרתי לישון.
בשבע וחצי גיליתי בוואטסאפ המשפחתי, זה שמשמש להודעות במקרים מיוחדים, הודעות.
אחת נשלחה מהבן מהקומה ה 12 בצפון השרון, בשעה 03:32: היתה אצלנו רעידת אדמה עכשיו. הכל רעד. היו סידרת נקישות, הדלתות זזו, היה מפחיד. אחכ היו עוד כמה קטנות. הכל בסדר.
אחת משעה שבע ממרכז השרון בקומה 4: התעוררנו כי הרגשנו דפיקות כמו ממכונת כביסה שיצאה מאיזון אצל השכנים :) ..
כל מי שגר בקומת קרקע או קומה 1, ישן טוב.

בצהרים נסעתי ברמת גן לכיוון כביש 4. הפעם, בגלל 'ברברה' והאזהרות, נכנעתי לוייז ולא הגעתי לאיזור זבוטינסקי/בן גוריון/אבא הלל. באותה שעה שיצאתי, התעופפו לוחות מאחד הבניינים החדשים. לא נחמד.
על כביש 4 היו רוחות חזקות. מהסוג שמרגישים בעת נהיגה בעיקר כשיוצאים משטח בנוי/חסום לשטח פתוח וחוטפים את מכת הרוח.
בשרון ענפי עצים חוסמים רחובות.
זהו, חזרתי משדה הקרב.
עכשיו
גשם
גשם
משמיים.

צליליתה1

Well-known member
רק עכשיו שמעתי שהיתה גם עוד אחת
הייתי ערה לחלוטין
לא הרגשתי כלום

אבח"י

Well-known member
גם אנחנו לא הרגשנו כלום.
אחר כך המורה לגיאוגרפיה הסבירה לי שהרעידות מורגשות בקומות גבוהות של המגדלים.

צליליתה1

Well-known member
לא התעוררתי
למרות שעד ששמעתי על רעידת האדמה הייתי משוכנעת שהיה לי לילה לבן נטול שינה

לעומת זאת לא פספסתי את סערת המוקדם בבבוקר, גשם רוח רעמים וברקים

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא התעוררתי
למרות שעד ששמעתי על רעידת האדמה הייתי משוכנעת שהיה לי לילה לבן נטול שינה

לעומת זאת לא פספסתי את סערת המוקדם בבבוקר, גשם רוח רעמים וברקים
גם פה ירד קצת גשם אבל סערה זו מילה קצת גדולה לתאר את זה.

דקל נור*

Well-known member
הוטרינר רפי קישון מייעץ בפייס, שכשיש חשש לרעידת אדמה,ללכת לישון עם חתיכת קבנוס בכיס של הפיג'מה. כדי לעזור לכלבי החילוץ למצוא אתכם.

צליליתה1

Well-known member
הוטרינר רפי קישון מייעץ בפייס, שכשיש חשש לרעידת אדמה,ללכת לישון עם חתיכת קבנוס בכיס של הפיג'מה. כדי לעזור לכלבי החילוץ למצוא אתכם.
רעיון מעולה
ברם
קבנוס אחד הריחות הפחות חביבים עלי
פרוסת גבנהצ מהביוקר לא טוב להם?

סופהו 1

Well-known member
לצחוק או לבכות?

זו עצה שהסתובבה לפני כמה שנים. כנראה היתה חלק מאיזו סאטירה לגבי מוכנותם של הגורמים האחראיים.

נערך לאחרונה ב:
למעלה