מי עוזר לי לבחור משחק לאחי?

מי עוזר לי לבחור משחק לאחי?

אז ככה, ה360 עבר לאחי מזמן, עם ספרייה מכובדת מאוד (שלי) של משחקים, אבל הוא כל הזמן מתלונן שאין לו במה לשחק למרות שהבאתי לו משחקים מדהימים., הייתי רוצה לקנות לו איזה משחק לטעמו, אבל אני לא ממש מצליח להחליט מה לקנות לו, סידרתי את המשחקים שהוא אוהב לפי הסדר שאני יודע עליו.
1. אסטרטגיה RTS - משחקים כמו וורקראפט וכאלה, אני יודע שיש משחק אסטרטגיה של היילו ורד אלרט 3 ל360, אז זו בחירה קלה, אבל אין לי מושג אם אלה פורטים טובים כי אני שונא את הז'אנר, למישהו יש דעה?

2. סדרת PRO אבולושן- אם אני לא טועה יש לו את פרו 2012 או 13, אחד מהם, ולהפתיע אותו עם פרו 2015 נראה לי פיתרון קל לדילמה, אבל אני לא משחק במשחקים האלה ואין לי מושג אם יש שיפור כלשהו בפרו 2015 שהוא ממש שווה קנייה ועל קונסולת דור קודם, בכלל, אשמח אם למישהו יש תובנה בעניין.
3. JRPG-המשחקים האהובים עליו בז'אנר הם פוקימון, אחר כך פפ10 ואחר כך פפ8 (יש לו טעם לא משהו לדעתי) אני חושב שהוא אהב את פפ10 כי הוא לינארי בטירוף, אבל הוא לא התלהב מפפ13, והוא גם לא התלהב מlost odyssey מה מביאים לו? חבל שאין פורט של פפ10 ל360 היה חוסך לי כאב ראש.
4. משחקים כמו GOD OF WAR. הוא אהב DMC בתקופת הPS2 אבל DMC האחרון מסריח לדעתו., יש לו dante inferno אבל הוא לא נגע בזה,אני זוכר שהוא ממש התלהב מninja blade אבל לא יודע אם להביא את אחד ממשחקי NINJA GAIDEN או משהו יותר מגוון.
5. משחקים סטייל GTA, הוא שיחק בחמש ובSD ובGTA4 וMAFIA הוא שנא תראשון.
טוב, אז הסנדלר הולך יחף וכגיימר כבד אין לי רעיונות או הכרעה, מישהו רוצה לעזור לי?

Josh Gross

New member
Castlevania Lord of Shadows

משחק נוסף אשר נמצא, לטעמי, בקטגוריה - משחק לא רע שאף אחד לא שיחק:
Majin and the Forsaken Kingdom
האחרון, המלצה לכולם ולאו דווקא רק עבור אח שלך.

Josh Gross

New member
Don't hold your breath

הכותר השני בסדרה מכר רע, רע מאוד. מה גם, העיתוי בו קונאמי בחרו לשחררו לבטח לא תרם לעניין.
&nbsp
המותג Castlevania לא מת. נשאר רק להמתין ולקוות.
וכל עוד לא יהיה זה זבל עבור סלולר/DS ושאר התחלואות, אני אהיה מרוצה.

GOW

הכדורגל לא שווה כלום, מבחינתי זה רק נהיה גרוע וגרוע, על הקונסולות החדשות הגרפיקה יותר יפה, אבל המשחקיות בפח אשפה, לא היתי מהמר על זה כמה זמן ישחק כדורגל, זה חוזר על עצמו בסופו של דבר,עדיף משחק עם סיפור

אתה מתכוון GEARS OF WAR ? הוא לא אוהב שוטרים,

ואם התכוונת לGOD OF WAR 3 אז אין לו PS3, אז הוא לא יכול לשחק בזה.
הוא די מתבאס מזה שאני יכול לשחק בזה, נראה לי שזו הסדרה האהובה עליו.
הוא מאוד אוהב פרו, לא יודע מה יש בזה, אבל לפי מה שראיתי הוא יכול להעביר המון זמן על יצירת שחקנים וכאלה וכל הזמן שאני אצלו הוא וחברים שלו חורשים על זה.

למעלה