מי עוזר לי לפענח את המתכון -הפעם עם תמונה

hofnoan

New member
באמת נראה דומה

רק להחליף בריבה ולמטה סוג של בצק פריך
 

bali

New member
מנהל
'צטערת, עדיין אין לי מושג

מקווה שהתמונה תעזור לאחרים להגיע למתכון.

לא ניסית לשאול אותם?
 

revavonet

New member
כבר דיברנו על זה, לא?

בצק פריך, ריבה ושטרויזל עם קוקוס.
 

hofnoan

New member
מה זה שטרויזל?

ויש למה שאת אומרת מתכון?
 

salo22

New member
לא חושב שיש קשר

בין שטרויזל לתמונת העוגה שהצגת. בכל מקרה ברור שהקוקוס נמצא בתוך "בצק" העוגה עצמה.
 

revavonet

New member
בצק פריך

300 גרם קמח
200 גרם חמאה קרה
100 גרם סוכר.
1 חלמון.
קורט מלח
במעבד מזון סוכר וקמח ומלח, לעיבוד קצר.
להוסיף קוביות חמאה ולעבד בפולסים עד שמתקבל מרקם של חול.
להוסיף חלמון ביצה ולעבד עד שמתקבלים פירורים גסים.
לחלק בצק ל 2/3 ו 1/3.
1/3 שומרים בצורת פירורי בקופסא אטומה היטב במקרר.(שטרוייזל)
2/3 מעבדים ביד לגוש בצק (עיבוד קצר ביותר.)
לרדד בצק לגודל של התבנית, למרוח עליו ריבה שאוהבים ולפזר מעל את פירורי הבצק ששמרנו בצד, 20 דקות בערך 180 מעלות.
אפשר להוסיף לפירורים 1/2 כוס של קוקוס ולעבד מעט כדי שהקוקוס יתאחד עם הבצק.
זה כל הסיפור.
בתיאבון.
 

hofnoan

New member
מתכון נחמד וקל

אבל זה שנה ממה שאכלתי חחח
בכל מקרה מתחיל דיאטה/שמירת משקל/לא לאכול ממתקים/לאכול פחות/חפרתי.... חחח
אז כרגע אני לא מכין כלום חחח
 

revavonet

New member
התמונה השניה יותר ברורה

נראה כמו תחתית בצק פריך ועליה ריבה.
מעל יש תערובת של עוגה בחושה שנראית לי שמכילה קוקוס /או סולת.
משהו כזה
http://www.oogio.net/orange_cake
 

hofnoan

New member
לא זה לא מכיל תפוזים...

וכתבתי גם שהמרקם שונה לגמרי מהעוגה שפרסמת. בעוגשה שאני אכלתי המרקם מזכיר את הפבנים של העוגיות קוקוס של פסח. החלק הפנימי שהוא רך אבל עדיין טיפה קשה יותר מעוגה רגילה.
בסדר תודה בכל אופן על המאמץ
 
למעלה