מי עוזר לי לפענח את המתכון?
מה נשמע?
מדובר בעוגה שאכלתי ממנה גם במלון וגם בקייטרינג והיא ממש טובה. אני מזהה את הרכיבים אך לא יודע מה המתכון. אשמח אם תעזרו לי
אז ככה: לעוגה יש בסיס שמזכיר בסקוויט במרקם אך הוא לא בסקוויט. מעין בסיס מעט קשיח -ולא מתפורר כמו בסקוויט קנוי.
מעליו יש שכבה של ריבת תות
מעל הריבה העוגה עצמה שעשויה מקוקוס וככל הניראה סולת. העוגה לבנה לגמרי ושחומה למעלה.
יש את המתכון שמסתובב פה הרבה בפורום (וגם הכנתי אותו פעמים רבות) שנקרא "עוגת סולת תפוזים וקוקוס/ארומה".
אז זה בטוח לא יכול להיות זה רק כשמוסיפים בסיס וריבה ולא מרטיבים וללא תפוזים -מסיבה עיקרית: העוגת ארומה הזאת היא רכה גם ללא הרוטב והמרקם שלה מתפורר ואילו העוגה שאני אכלתי המרקם שלה מזכיר במעט את עוגיות הקוקוס של פסח (אלה שלא קשות אחרי 10 ימים אלא אלה שטריות ורכות -והכוונה למרקם הפנימי ולא החיצוני שלהן שהוא טיפה קשיח).
זה כ"כ טעיםםםם אני חייב להכין אותה!
אגב היא לא גבוהה בכלל...
תודה!
מה נשמע?
מדובר בעוגה שאכלתי ממנה גם במלון וגם בקייטרינג והיא ממש טובה. אני מזהה את הרכיבים אך לא יודע מה המתכון. אשמח אם תעזרו לי
אז ככה: לעוגה יש בסיס שמזכיר בסקוויט במרקם אך הוא לא בסקוויט. מעין בסיס מעט קשיח -ולא מתפורר כמו בסקוויט קנוי.
מעליו יש שכבה של ריבת תות
מעל הריבה העוגה עצמה שעשויה מקוקוס וככל הניראה סולת. העוגה לבנה לגמרי ושחומה למעלה.
יש את המתכון שמסתובב פה הרבה בפורום (וגם הכנתי אותו פעמים רבות) שנקרא "עוגת סולת תפוזים וקוקוס/ארומה".
אז זה בטוח לא יכול להיות זה רק כשמוסיפים בסיס וריבה ולא מרטיבים וללא תפוזים -מסיבה עיקרית: העוגת ארומה הזאת היא רכה גם ללא הרוטב והמרקם שלה מתפורר ואילו העוגה שאני אכלתי המרקם שלה מזכיר במעט את עוגיות הקוקוס של פסח (אלה שלא קשות אחרי 10 ימים אלא אלה שטריות ורכות -והכוונה למרקם הפנימי ולא החיצוני שלהן שהוא טיפה קשיח).
זה כ"כ טעיםםםם אני חייב להכין אותה!
אגב היא לא גבוהה בכלל...
תודה!