מי עוזר לי לרצוח את סיגלית?!

anava1

New member
מי עוזר לי לרצוח את סיגלית?!

יום ראשון.....!! מי מי מי?!?!?!

anava1

New member
דהה כאילו- אני !!!!!!!

ותרשו לי...יש פה רעיונות שאפשר לקחת לשעת הביצועים!
(לבעליי לב חזק בלבד!!!!) http://movies.ogrish.com/chechclear.asf

Ferrari

New member
אני הראשון שיעזור לך לרצוח את פלומב

ו!!!!!!!!!!!!! אני קורא לרצוח לתלוש לזיין לפתוח לו תתחת ולסיום לצחצח לו את השיניים עד שהן יפלו!!!!!!!! וכמו שליאור היה אומר (ועדיין לפעמים..) לזייייייייייייייייין אותו!!!!

General Zod

New member
נכון לכתוב.....

- טוב לפחות....יש אחד מכם ששונא אותו - ולא כמו שכתבת: "טוב לפחות...שיש אחד מכם ששונא אותו" זה לא הגיוני. נ.ב. סמני הקריאה בהודעתך (שעליה הגבתי) מעידים על כך שהסיבה השלישית שכתבתי (לכך שאת מוסיפה הרבה סמני קריאה) היא הנכונה. אני מציע לך לנסות סימנים אחרים שיש במקלדת, אם רק תורידי את העיניים שלך לכיוון המקלדת את תמצאי הרבה סימנים שאפשר להוסיף ושלא יגררו תגובות ממני משום שהם מטעים את הקוראים.

זו לא אשמתי ש...

אתה לא יודע לקרוא לפי סימני פיסוק.. שלוש הנקודות בנושא מסמלות המשך.. חוץ מזה אחרי ה"טוב" אין נקודה או פסיק, ז"א שיש לקרוא את המשפט ברצף ללא הפסקה.. עצוב מאוד שאני צריכה להסביר לך את זה, להבא וודא שהבנת נכון את ההודעה לפני שאתה ממהר לתקן אותי (או כל אחד אחר..)

General Zod

New member
את מדברת איתי על סמני פיסוק

מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשת בנקודה בסיום משפט?! צורת הכתיבה שלך היא של ילד בן 5 שרק רוצה לשפוך את המחשבות שלו על הדף במקום להסביר את עצמו.

בנוסף ל...

היותך טיפש אתה גם עיוור???!!! אני לעולם לא מסיימת לכתוב משפט מבלי לשים נקודה בסופו... אולי כדאי שתלך להיבדק...

למעלה