מי עומד מאחורי "החיים זה לא הכל"?

מי עומד מאחורי "החיים זה לא הכל"?

הנה קצת פרטים על השחקנים בסדרה, תמונות, עובדות ושאר דברים שבטח, מתישהו, יעניינו אתכם, ואם לא, אז סתם בזבזתי כמה דקות מחיי.
תהנו.

../images/Emo41.gif אבי קושניר ../images/Emo41.gif

תאריך לידה: 26/8/1960
מגורים: תל אביב
רזומה: אבי קושניר החל את דרכו עם שחרורו מהצבא, בהצגה "כולם היו בני חוץ מנעמי" בתיאטרון באר שבע. בשנת 1989 הוא הצטרף לצוות "זהו זה", שכלל את מוני מושונוב, שלמה בראבא ואת דב גליקמן. קושניר היה שותף לתוכנית עד שירדה מהמסך בשנת 1998. במקביל לעבודתו ב"זהו זה" הוא העלה שתי הצגות בידור: בשנת 1991 את "עז או מדינה" ובשנת 1996 את "מכבס תולה". בשנת 1999 קושניר חזר לערוץ 1 עם תוכנית הטלוויזיה "המופע של אבי קושניר", העלה את הצגת היחיד "להציל את איש המערות", שמציגה עד היום בבית ליסין. במקביל העלה שתי תוכניות טלוויזיה בערוץ 2: "מדריך קושניר לחופשה בישראל" עבור קשת ו"החיים זה לא הכל". בשנת 2005 זכה בפרס איש השנה בתאטרון, על משחקו בהצגה "שלמה המלך ושלמי הסנדלר", ובפרס השחקן הטוב ביותר בסדרת קומדיה על משחקו ב"החיים זה לא הכל". מנחה את התוכנית המצליחה "רוקדים עם כוכבים".

אבי קושניר היה...

הבמאי של אמא שלי בהצגת סיום יב' שהם עשו בקיבוץ שנאי גרה בו
. הוא היה גר אצל סבא וסבתא שלי בתקופה הזאת... ואחרי חצי שנה בערך הוא התחיל להתפרסם
.

../images/Emo41.gif ענת וקסמן ../images/Emo41.gif

רזומה: וקסמן זכורה לראשונה כששיחקה לצידו של איקה זוהר בסרט הקשה, "לא שם זין". היא סיימה לימודי תיאטרון בבית הספר למשחק "בית צבי" ושיחקה בהפקות תיאטרון רבות כמו: "בית ברנדה אלבה", "סילביה", "מכתבי אהבה", "חלום ליל קיץ" ועוד. בטלוויזיה היא משתתפת בקומדיה "החיים זה לא הכל" יחד עם אבי קושניר ועידן אלתרמן. בעבר שיחקה ב"שתוק שאו", "הסודות של כנרת" ובסרט "על הקו" ששודר במסגרת "סרטים מכאן" של חברות הכבלים. בשנת 2005 זכתה בפרס השחקנית הטובה ביותר בסדרת קומדיה על משחקה ב"החיים זה לא הכל".

../images/Emo41.gif עידן אלתרמן ../images/Emo41.gif

רזומה: עוד מתקופת שירותו הצבאי נדבק עידן בחיידק ההומור. במהלך שירותו שיחק ושר בלהקת פיקוד מרכז, ומחוץ למדים הירוקים הופיע ב"דומינו גרוס". גם ניסיון קולנועי צבר ושיחק בסרטים: "לילה לבן" , "ההסדר", "שמיכה חשמלית ושמה משה" ו-"מר באום". אבל ההכרה המשמעותית והפופולריות אותן צבר הגיעה בעיקר מהמסך הקטן, כאשר שיחק בטלוויזיה ב: "אברהם ויעקב", "פלטפוס", "החיים זה לא הכל" ואירוח ב-"רק בישראל". הוא העלה את המופע המצליח [והמושלם!!] "ילדים סורגים לאלוהים", עם אבי גרייניק. בשנת 2000 הוציא יחד עם ירדן בר כוכבא, יסמין קידר ואבי גרייניק את האלבום "ימים של שקט". הערה אישית: עידן, תעשה לי ילדים!
הוא מושלם, והוא למד בבי"ס שלי!!111 ואני סוגדת לו ברמה מטורפת. זהו. כן. אפשר להמשיך.

B o N u s

New member
הדוד שלי עובד במימד והוא גילה לי על עידן ש..

הוא עומד להנחות את "של מי השורה הזאת" שעומדת לחזור!! D:

../images/Emo41.gif שחקנים נוספים.. ../images/Emo41.gif

עוד משחקים בסדרה: שלמה וישינסקי [מאיר, אבא של גדי] נורית כהן [בתיה, אמא של גדי] מוטי כץ [קנובלר] תמונות שלהם תוכלו למצוא באלבומי הפורום.

B o N u s

New member
שלמה וישינסקי, נורית כהן ומוטי כץ

שלמה וישינסקי שחקן תיאטרון גדול! בנו נהרג ביציאה ללבנון אאל"ט. נורית כהן מדובבת בסדרות שונות. מוטי כץ הופיע בסדרת הקומדיה "כל שבת שנייה" זה מה שידוע לי P-:

למעלה