מי עומד מאחורי צילום זה...

poza

New member
הרבי מלובביץ עובדיה יוסף, אבוחצירא?

ואולי קהילת ההומואים והלסביות, שאתם אוהבים לשנוא, עומדת מאחורי הצילום, להוכיח לעולם שגם לדתים יש את זה?

pilovich shahaf

New member
שאתם אוהבים לשנוא..אתה מכליל ../images/Emo46.gif

שאלתי היתה לגיטימית ואתה כבר השחזת את חיציך המורעלים, תרגע בן-אדם, בסך הכל רציתי לדעת מי עומד/צילם את התמונה הזאת...
מבחן התוצאה. פ"ש.
מעניין מה אורי פריגל יגיד על התמונה הזאת...
במיוחד לאחר שהוציא/הפיק חוברת פירסומית יפיפיה לקראת מצעד הגאוה באילת, ישר כח אורי פריגל...
דבר נוסף...:- כל הכבוד לשחר אלקיים, יישר כח...

poza

New member
אז עניתי לך אבל לא האשמתי אותך

ואני מצטרפת לישר הכוח וכל הכבוד לאורי פריגל על ההפקה(לשם שינוי הוא לא הוכיח שהוא פחדן, מוג לב ולא החלטי, כמו בפוליטיקה, אלא יש לו ראש טוב בעסקים, גם אם ניסה בעבר לערב פוליטיקה בעסקים, וכשעלו עליו מיהר להתפטר. וכן כל הכבוד לשחר אלקיים ושות.. על היוזמה והביצים. תגיד, אתה תהיה במצעד הגאווה בשבוע הבא, שמא נפגש סוף סוף?????????? אני מבטיחה לא להביא את חיצי המורעלים, אשאיר אותם בבית שיהיו בהיכון בשביל הפוליטיקאים.............

poza

New member
אגב לגבי מי צילם את התמונה

אלכס ליבק - צלם דגול או סתם צלם פפארצי

pilovich shahaf

New member
אני שמח מאוד שלא האשמת אותי..../images/Emo3.gif

סלח לי שאני פונה אליך בלשון זכר, אבל עדיין לא שיכנעת אותי שאתה נקבה, אבל מה זה משנה, אתה/אתה לי זה לא משנה וזה גם לא צריך להפריע לך, הרי שנינו יודעים שאתה זה אתה ולא את...
עכשיו לענין...:- נכון וטוב שאתה מפרגן לאורי פריגל בכלל ועל ההפקה בפרט, אבל, נהוג כמו שאמרת ..."יש לו ראש טוב לעסקים"- אזי, תגיד לי איך זה שלא מופיע על חוברת הפירסום מי הפיק, איזה משרד, איזה דפוס והרי שנינו יודעים שאורי פריגל הפיק מפיק ועוד יפיק אינשאלללללה תחת "אילת פוינט" או בשם כל חברה אחרת שברשותו...אז אולי בכל זאת תגיד לי, האם זה נשכח בטעות, או שזה מכוון על מנת שחבריו מש"ס..:- סגן ראש העיר ומ"מ יו"ר ועדת משנה לבנין עיר- ח"מ יפתח מזרחי, ח"מ חיים אלאל... ומעל הכל ראש המועצה הדתית מר אלמקיאס ויו"ר צ.מ.ד מר פילוס ...
מצ"ב הדפים הקדמי/פנים והאחורי/חיצוני ועוד...
להתיחסותך אודה. מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
פילוביץ´ שיחקת אותה - כל הכבוד

לא שמתי לב לדבר. והסיבה היא ככל הנראה בדיוק מה שפירטת. כנראה שאורי פריגל, איש עסקים, קיבל רגלים קרות ומפחד מהלחץ של חבריו הפוליטיקאים. הוא עדין צריך אותם, מחברים כאלה לא נפטרים כל כך מהר, הם ילכו איתך כמעט עד הקבר. או שמא הוא מפחד לאבד לקוחות. אבל, רגע, אתה מופתע. הרי הוא התפטר מסגנות ראש העיר בגלל פחדנות, לא שמעתי בתוכנית של מר אמיר איבגי היקר, אם אני לא טועה, עימות עמו וטענה כאילו הוא ניצל את קשריו כפוליטיקאי להשיג מודעות למגאזין שלו - פוזה. (אין קשר משפחתי). אז כנראה גם כאן הוא חוזר על עצמו.

pilovich shahaf

New member
poza את אמרת פריגל פחדן...../images/Emo66.gif

אני הייתי אומר "שפן שהשתפן" וזאת לא הפעם הראשונה במיוחד כשהוא מראיין את יוסי שריד....
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
בנוגע לפריגל בוא נסכם את הנושא

אדם חייכן וחברותי שלא שומר על מוצא פיו וקיבל עד היום כמה החלטות גרועות בחיים ובפוליטיקה. מעניין מי היועץ שלו?

pilovich shahaf

New member
שאלת שאלה טובה מאוד...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יש לו שני יועצים: אחד ד.מ היה גם עוזר שלו באופן רשמי, כשכיהן כמחזיק תיק הנדסה וסגן ראש עיר, כחודש וחצי +/- לפני התפטרותו, השני שותף שלו לעסקים א.ר איש צ.מ.ד בכל רמח אבריו...
אמרת חייכן וחברותי, אני פשוט מת עליו...
אמרת שלא שומר על מוצא פיו, אני חולק עליך, עד היום הוא לא אומר לי מה אמרה לו אהובה לוי, אחרי הראיון בשידור חי בקול הים האדום, בנושא אום רשרש בכלל ועמותת המיסדים בפרט...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
פילוביץ´ אולי תפסיק לכתוב בחידות

ותן פירוט - מי זה ד.מ העוזר של פריגל ו א.ר איש צמד. כתוב השם המלא ואני כבר אמצא איזה פרשת שחיתות עליו או משהו. מלא קצת בשר בתוכן שלך. פוזה הצדק תמיד מנצח

הנה פתרון חידת פילוביץ´

ד.מ. - דורון מזרחי (לא זה שהיה העוזר של גבי קדוש) א.ר. - אמיר רוסטי - שותפו של פריגל

poza

New member
איזה אורח/ת . שכחתי מאיזה מין את/ה

ולגבי היועצים. לפי מיטב ידיעתי הם לא ממש מבינים בפוליטיקה, אולי זה מסביר את מהלכיו של אורי פריגל בפוליטיקה האילתית, את/ה לא חושב כך. תגיד/י, השם יא בינתי, זה לא על שם האימא של סימה נמיר?. מהמכתב המפורסם והידוע לשמצה של גבי קדוש-ראש עירנו. אני זוכרת שקראתי את המכתב באחד המקומונים והתפלצתי, ממש כך, איזה סגנון כתיבה מביש. מה שבטוח שגבי קדוש לא כתב אותו. יש לו אצלי עדין קרדיט בנושא נימוסין ותרבות דיבור וכתיבה. אגב, את/ה קשור אליה, לבינתי?

פוזתי מה זה השטויות האלה ../images/Emo31.gif

כתב או או לא כתב הוא חתום על המכתב זה מה מחייב !!

poza

New member
שמעתי הוא שמשחזר את מכתבו על גנון

מוריס. אמיר איבגי, מנהל מחלקת החדשות של רדיו "קול הים האדום" (נתתי לך כבוד-כמו פילוביץ), כתב באתר, שגבי קדוש סילק את מוריס גנון - מר טיילת מהתפקיד. פילוביץ´- כנראה הוא שמע בעצתך ועשה לו חרקירי נוסח ברק. השאלות הנשאלות הן: 1. האם עשה זאת בכתב או פנים את פנים?. 2. האם עשה זאת בצורה מנומסת או ירק לו בפרצוף?. 3.האם עשה זאת בסגנון יא בינתי או בסגנון יא מוריס?. 4. מה מוריס גנון עשה או לא עשה? 5. מה גבי קדוש גילה על מוריס גנון שגרם לו לפטר אותו? פוזה הצדק ייצא לאור

למעלה