מי עוקב אחריי? :p

Harleydude

New member
מי עוקב אחריי? :p

היה לי A6, כמעט עשיתי קול מעצבים.. ד''א הפסדתי קופה של 3000 אלף צ'פים בשלבים הראשונים כשכבר הייתה לי ערימה יפהKK מול AQ פרה פלופ (לזה שמשמאלי אגב) תפס Q אחד בפלופ ואחת בריבר...

shaywh

New member
i do

תהיתי לגבי היד. פתחת 3x כשאתה די קצר מהכפתור שזה קצת מוגזם בד"כ למרות שלא ראיתי כ"כ איך השולחן שיחק. בקיצור, ניסיתי להבין אם אתה מנסה להשיג פולד אקוויטי עם יד בינונית או לשדר חולשה כשיש לך משהו טופ אוף יור ריינג' או שזה סתם המהלך הסטנדרטי שלך שם. בשביל זה ביקשתי שתפרסם את היד. לגבי הטווח שלו בגדול אתה מפסיד שם לדעתי אז הקיפול עצמו מוצדק. סיבט גם יכול להיות יותר נמוך שם במיוחד שעל Axx תמיד תהמר. אבל שוב, אני לא יודע מה אתה עושה בד"כ.

Harleydude

New member
תאמין לי

שהייתי סופר קרוב לצ'ק צ'ק , הזמן שהוא לקח פרה קצת גרם לי לחשוב. בטורנירים אני כמעט תמיד מעלה X2.5 בגלל הערימות הקצרות וההעדפה שלי לשחק עם קצת יותר מאחורינו אחרי הפלופ. ד''א עדיין בוכה על ה66, עשיתי חישוב לפני הפלופ והגעתי למסקנה שהEV שלי קצת קצת במינוס אז קיפלתי, סעמק.

Harleydude

New member
שי זרוק לי איזה משו למזל :)

הבנקול שלי ממששש ישמח ל9K

shaywh

New member
... אני אתפלל בשביל זה שתהיה שם כשאני אחזור

מהמקלחת ןשתצליח ב3בט שהולך עכשיו

Harleydude

New member
טוב

קופת המנצח הייתה כמעט 13K, הייתי צריך 1.8K להשוואה. משמע שגם אם הייתי משלך קיבלתי 5.5 ל 1 במקום 7.5 ל1. מתמטית עשיתי את הדבר הנכון, עכשיו אני רק צריך לחזור על זה מספיק פעמים שלא להיכנס לטילט :p

Harleydude

New member
מצטער לא מגלה

לא משו אישי, פשוט לא רוצה לחשוף. שי ואיגור וDARKAI יודעים ואם אני ארצה לחשוף אני אעשה את זה

Harleydude

New member
ואני עם רגל אחת בחוץ

AK מול 10J דחפתי על פלופ של K Q 9 כי ידעתי שאני אקבל אקשן מטווח רחב של ידיים כמו קינגים ומלכות חלשות. ססעעממק עדיין שיחקתי את זה גרוע ואני מבאוס, בדרך זה בט\קול\ בט פולד וצ'ק פולד אם אני מגיע לטרן

Harleydude

New member
לא, 24+2 נוקאוט

ועפתי , כל הטורניר אני רץ מערימה גדולה לקטנה, ירדתי ל1500 פעמיים וחזרתי, עמדתי על 9 אלף 300 איש לפני הכסף והפסדתי כמעט הכל AK מול 10J. אני שונא טורנירים ושונא לשחק קצר, ובימים כאלה אני נזכר למה.

למעלה