מי עושה יותר פעילות אקסטרים

urbanrider

New member
מי עושה יותר פעילות אקסטרים

תכתבו פה כל פעילות אקסטרים שאתם עושים קביעות (לא פעם רכבתי על אופניים שעה), כמה זמן אתם עושים אותה, אם התחרתם ובאיזה מקום יצאת ואם יש אז גם תמונות. אני רוכב אופניים בערך שנה התתפתי בתחרות אחת 4X בראשפון בחופש הגדול יצאתי מקום 8 בקטוגוריה שלי. סקי וסנובורד אני עושה בערך 6 שנים בעיקר וצרפת ופעם אחת החרמון. קייט סרף אני עושה בערך 3 שנים. צלילה פעם באיזה חודשיים אנ יורד לאילת לצלול. סקייטבורד בערך חצי שנה אבל עכשיו קצת פחות. וכמובן את הפעילות האקסטרים שהכי מעלה תאנדרנלים עלוף הארץ בדוקים לחובבנים. עכשיו אתם

hagitoz

New member
תגובה ל-urbanrider

הי, נראה לי שניצחת ושברת שיא!! אותי לפחות עקפת, אני בשנים האחרונות די ממוקדת בקייטסרפינג (6 שנים) וגלישה באינטרנט :) למרות שהתחלתי גם ללמוד גלישת גלים . שנים לפני התמקדתי בגלישת רוח (4 שנים) ומעט בצלילה, נותר לי ללמוד סקי, סנובורד ונפילה חופשית ממטוס :) דוקים נשמע מעניין ...... נו, קדימה חברים תתחילו לספר לכולנו איך אתם מבלים בזמנכם החופשי בתחומי האקסטרים. חגית עוז

urbanrider

New member
טוב מצאתי עוד מלא תמונות

של צניחה חופשית (חד פעמי), וויק בורד עסקתי בערך חצי שנה. אינה התמונות. אהה וחגית קוראים לי אמיר

אני....

בזמני ה"פנוי" אני לומדת ומתרגלת כל היום את מה שלמדנו בבצפר... פיזיקה, כימיה, ובעיקר מתמטיקה... וואי... עכשיו נזכרתי שלא עשיתי שיעורים... חחחחחחח... בכל אופן, עד שיש לי מעט זמן, אני מקדישה אותו לאינטרנט, לסקייטבורד ולרולר בליידס... זהו... חיים די משעממים... חחחחחחחח....

natyh

New member
אני אחכה

שעירן יכתוב קצת ואחר כך אגיב .... עירן הוא מלך האקסטרים בארץ . נתי

למעלה