מי עושה מה כמה ולמה

NBGirl

New member
מי עושה מה כמה ולמה ../images/Emo103.gif

אצלי בבית בכל יום שישי בערב כמעט נערכת הגרלה על מי מכניס את הכלים למדיח, כי ביום שישי אמא מכינה הכל ואחרי הארוחת ערב היא לא מחסלת. זה חוק! אבל חוץ מזה היא גם מכינה א. ערב, כביסה וכל זה.. קיצר, איך זה אצלכם ? אמא שלכם עושה הכל או שהנטל נופל על כולם באופן שווה.. תגידו ת'אמת, אל תשחקו אותה :)

ScorpioID

New member
מחולק שווה בשווה

אני אקדים ואומר שזה טוב שאין לכם מושג מי אני ככה אני אוכל להרחיק מעצמי מטעני חבלה... בקשר לשאלה... הכל מחולק אצלנו... כולם יודעים לעשות הכל וכולם עושים את המטלות שיש לעשות...

jessy19

New member
נושא רגיש בבית שלי...

בד"כ יוצא שאמא שלי עושה די הכל, אני משתדלת לעזור לה אם אני מגיעה מוקדם ובערבי שישי - שבת משתדלת לעזור להכניס כלים למדיח, לערבב סלט וכדומה...

הצילצול

New member
אצלנו זה ככה...

אבא שלי גם מבשל לפעמים ביום שישי. ואמא שלי עוזרת לסדר ולנקות עם אחותי... אחי בעבודה עד 4 אז ככה שהכל מתחלק שווה בשווה

Anna Karenina

New member
אצלנו בד"כ מתחלקים...

ומקלים בנטל, כדי שאמא שלי לא תצטרך לעשות הכל לבד...

apl

New member
אצלנו כול אחד עושה מה שהוא יודע

אני למשל לא מתעסקת יותר מדי במטבח,שונאת להכניס כלים למדיח,אז אני עושה עבודות אחרות.. הבית שלי גדול,ולאמא שלי יש רק אותי שתעזור לה(אחי גר במעונות) בכביסה,מטבח לפעמים(למרות שהיא לא דורשת ממני,ולא כופה עליי לעשות משו),במה שנוגע למרפסות אני לא מתערבת.. בגלל שאני ה"שולטת" בבית,והרבה פעמים נשארת לבד בבית(ודואגת לו מאוד מאוד:)),אז אני עושה את מה שצריך במקום אמאבא..סתם בשביל הכיף.. טלפונים למי שצריך,סינון שכנים\ות שרוצים משו(הכוונה לא לחלב וביצים
),ואין לי כוח לרדת למטה לפתוח להם את הדלת.. ועוד ועוד.. אז בסה"כ כולנו מסתדרים..ההורים לא דורשים ממני יותר מדי בקשר לעבודות הבית.. ואת החדר שלי אני מסדרת לבד חוצ מניקיון יסודי שאני צריכה את אמא שלי.. ככה אפח'ד לא מתעסק איתו...:) זייהו

*-*SUNSHINE*-*

New member
אני ילדה טובה...../images/Emo95.gif

לא יודעת לבשל אז...עושה כלים
לא יודעת לעשות כביסה אז...מקפלת ותולה
ולפעמים סתם מארגנת כזה שיהיה חמודי
אבל יש לי עתיד לא?

אצלנו זה הולך ככה....

כל שישי יש לנו ארוחת ערב עם סבא שבא מרחובות... ואמא בדר"כ מבשלת לבד..לפעמים אנחנו עוזרות.. <אני ואחותי התאומה> שנה שעברה עזרנו תמיד כי היה לנו יום חופשי בשישי... בעע אבל עדיו לימודים אז אי אפשר.. אנחנו לומדת ועייפות וזה... בקיצור אמא מבשלת ואנחנו עורכות שולחן ומסדרות קצת אחריה ואחרי האוכל שוטפות כלים ומסדרות את הכל.... כביסה וכאלה זה לא קבוע... בדר"כ אמא אבל גם אנחנו.. אבא ואח שלי לא עושים כלוםםםםםםם... כאילו אבא קצת בחצר עובד וזה...

הכל מחולק...

נקיון זה המנקה.. סדר פה ושם כולם עושים. כלים - כולם פרט אלי.. שונאת לשטוף/לנקות - הנסיך שליעושה את זה בשביל שנינו. אוכל - באמצע השבוע בצהריים זה אבא - רוב הזמן על הגריל אז ככה שלא משנה לו - על האש זה קבוע. בערב באמצע שבוע זה יכול להיות כל אחד, לרוב אח שלי או חבר שלי ואני. בסוף השבוע אמא ואנחנו

למעלה