מי עושה מוחטל(סאלטו שוטאדו), מי???

benny afro

New member
מי עושה מוחטל(סאלטו שוטאדו), מי???

אני! מואההאהאהאההאהה הבחור הכי לא אווירודינמי שאני מכיר אני ואקרובטיקה התחלנו להיות חברים טובים... בשעה טובה..אחרי 5 שנים.

Ze Colmeia

New member
בני אחי מזל טוב../images/Emo70.gif

חחחח אני כמוך...זה אומר שיש לי עוד 3 שנים עד למוחטל
אז...מתי למדת סלטה

benny afro

New member
אז זהו... שאני לא עושה סלטה!!

עשיתי פעם באיזה אימון אחד,למחרת נפלתי על הפנים ואני לא עושה יותר :)

avishem

New member
2 דרים שונים בתכלית...

סלטה, בלי ערבית לפני... זה רק אבל רק שרירי בטן והשריר שמחבר את האגן לרגל מקדימה (לא הארבע ראשי). מוחטל זה כוח בתיאומים (השריר שבין הברך לעקב בגב הרגל) והארבע ראשי (השריר של הירך מקדימה)... התיאומים אחראי על הניתור והארבע ראשי אחראי על הבעיטה כך שלא בהכרח כל אחד יכול לעשות את שניהם (ברור שאם עבודה כל אחד ואחת יכולים) אז אפשר לראות ורואים אנשים שעושים רק סלטה או רק מוחטל... מה גם שיש שני דרכים לבצע את המוחטל 1. פוליה סקה (עלה מתנדנד) שזה בעיטה לכיוון הכתף. 2. לא זוכר בפורטוגזית (משהו ג'י לואה, (בעיטה לירח)) שזה בועטין למעלה לגמרי כמו סלטה רגל רגל. ד"א סלטה אני עשיתי (לצערי הרב) אחרי חודש בקפואירה ומוחטל אחרי חודשיים (שני צדדים). ולמי ששואל למה לצערי הרב, כי זה פגע במשחק שלי בהודה כי בתור מתחיל רציתי להתלהב ובכול הזדמנות שהייתה לי הכנסתי את זה... לא בריא גם פיזית לגוף של מתחיל וגם טכנית למשחק של קפואירה...

TIS

New member
איפה את איפה את איפה את??

בני איפה אתה????? אתה עוד בברזיל או שחזרת (לא מודיעים לי דברים כאלה...
)? כל הכבוד!!

benny afro

New member
אני בארץ אחי :*)

ארצנו הקטנה והמעפנה והמגעילה,אבל אני עדיין אוהב אותה,מאוד. ועוד משהו לסיום, אני מקדיש שיר לכל הפורום: תפוס,תפוס,תפוס, תסובב לה את הראש תפוס אותה בזרועותייך,ותראה לה מי הבוס תפוס או-תה חזק כמו שהיא אוהבת ככה היא נגנבת @%^@^@#^#$^#$%@# כפרה עלייכם

למעלה