מי עושה מחר??? מה עושה מחר??? אמ......... תולעת?
J j a c k y New member 6/5/03 #5 יש מצב שאני אהיה שם... אם אני לא אהיה בהופעה של שוטי הנבואה במודיעין... יש לך מושג איפה זה הבמה המרכזית ואם קו 19 מגיע לשם? תודה מראש
יש מצב שאני אהיה שם... אם אני לא אהיה בהופעה של שוטי הנבואה במודיעין... יש לך מושג איפה זה הבמה המרכזית ואם קו 19 מגיע לשם? תודה מראש
F Firz New member 6/5/03 #7 שוטי הנבואה... אמממ אני יודע שזה במודעין אבל איפה את יודעת? ומתי זה מתחיל?
J j a c k y New member 6/5/03 #9 שוטי הנבואה אמפי בעמק החולה 20:30 אל תשאל אותי איפה זה, זה מה שהיה באתר של מודיעין ואם אתה מתעקש אז יש גם שוטי הנבואה בכיכר המייסדים בפתח תקווה ב-23:00 אבל אני לא הכי בטוחה בשעה -קארין-
שוטי הנבואה אמפי בעמק החולה 20:30 אל תשאל אותי איפה זה, זה מה שהיה באתר של מודיעין ואם אתה מתעקש אז יש גם שוטי הנבואה בכיכר המייסדים בפתח תקווה ב-23:00 אבל אני לא הכי בטוחה בשעה -קארין-
N NiGa New member 6/5/03 #11 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! אני מסתכל, חושב, אומר את זה לעצמי, שוב, ושוב ,ושוב... עד שזה נפל!!! חחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! אני מסתכל, חושב, אומר את זה לעצמי, שוב, ושוב ,ושוב... עד שזה נפל!!! חחחחחחחחח
י יאפה New member 6/5/03 #12 מנהל\ת הפורום החתימה של יותם לא עוברת צנזורה וא כן אז לא סלקציה אני דורש שתדרשו שהוא ישנה אותה
N NiGa New member 6/5/03 #18 חחחחחחחחחחחחחחחחחח גם האסוציאציה הראשונה שלי. אולי פשוט הם הרי מתאימים אייקונים לכל חג אז הם ידעו שיש מלא הופעות סאבלימינל בעצמאות...
חחחחחחחחחחחחחחחחחח גם האסוציאציה הראשונה שלי. אולי פשוט הם הרי מתאימים אייקונים לכל חג אז הם ידעו שיש מלא הופעות סאבלימינל בעצמאות...