מי עושה קורס פיזיקה/כימיה באת"א?

יעלד12

New member
מי עושה קורס פיזיקה/כימיה באת"א?

טוב, התחלתי את השרשור- אני!

אני

לא עושה, אבל תקפצו להגיד שלום כשאתם שם

kontsy

New member
אני לא יודעת מה לעשות ../images/Emo5.gif

טוב בגדול... די רע לי. רובכם בטח זוכרים את השרשור מלפני כמה ימים בו הבעתי את נחישותי ללמוד פיזיקה לבד, אבל הרבה קרה מאז... אין לי עבודה (בימים אלו אין הרבה תעסוקה בתור חובשת בליווי טיולים), אני יושבת בבית, מול הטלוויזיה, מרגישה חרא בגלל המצב, בגלל ההמתנות, בגלל כל מה שקורה. עושה ריפרש לפורום, לאתרי האוניברסיטה... בחיי, אני נרקבת. אז חשבתי, אולי כבר עדיף להתחיל ללמוד וזהו? לעשות את הקורס המחורבן הזה (אני בטוחה שהוא אחלה, עצם קיומו מציק לי), כי גם ככה לא תהיה לי עבודה (אני רוצה לראות את ההורה השפוי שיתן לילד שלו לטייל בארץ הזאת בזמן הקרוב) כי אחרי שבוע של לשבת בבית אני יוצאת מדעתי. כל כך רציתי חופש אבל אני מרגישה ממש רע עכשיו.

kontsy

New member
זה קשה... ../images/Emo7.gif

כי זה יהיה כמו להודות בויתור על ב"ש כי זה ימלא אותי בתקוות לת"א, ואף אחד לא הבטיח לי כלום, גם שם אני ב" המתנה" מזורגגת כי זה יקר... מה לעשות עבורי זה גם פקטור...

אני לא חושבת שזה יהיה ויתור על ב"ש

זה פשוט לשמור על כל האופציות שלך פתוחות, כי אי אפשר לדעת מה יקרה. אם זה באמת ממש יקר בשבילך, את לא חייבת לקחת את הקורס, יהיו לך מספיק אנשים לצלם מהם חומר וגם מורה פרטית בהתנדבות אם תרצי

kontsy

New member
תודה ../images/Emo13.gif

זה לא שזה בלתי אפשרי כלכלית. המצב לא עד כדי כך גרוע
. זה יותר הרגשה של - אני לא רוצה שזה כסף שייזרק לפח אם אני לא אתקבל לת"א/ יקרה נס וב"ש ירצו אותי...

אין ברירה

זה חלק מהדברים שצריך לקחת בחשבון בכל העניין הזה של קבלה לרפואה. המון כסף הולך על מקדמות וקורסים למיניהם.

kontsy

New member
כן, אין ספק...

זה בעיקר קטע נפשי... אני לא יודעת איך להסביר בדיוק. דמיינתי את החודשיים האלה אחרת לגמרי, אבל כמו שאומרים, אדם מתכנן והגורל צוחק. תודה על התמיכה, את מקסימה

kontsy

New member
אפשר להירשם עד יום ראשון...

כך לאה אמרה (זאת מהרישום לקורסים האלה) אז יש לי עוד זמן להחליט.

TinkerBell21

New member
עושה גם...פיכסיקה.....

נעים להכיר :) בכל אופן אני כנראה אפנה את מקומי בטכניון וי-ם בימים הקרובים... בינתיים נמאס מכל הבומים והריצות לממ"ד.

Tinks

New member
אני אבוא להגיד שלום! ולהביא לכם

הפתעות עידוד!

למעלה