מי עידכן את הגלקסי שלו?

• פותח הנושא BogN
  • פורסם בתאריך

BogN

New member
מי עידכן את הגלקסי שלו?

לפי כאן: http://mustymod.wordpress.com/ יש דרך לעדכן את הגלקסי שלנו לגרסה 2.0. השאלה אם מישהו פה מספיק אמיץ ועשה זאת, ועוד שאלה, נניח ועשיתי זאת ואני רוצה לחזור אחורה מסיבה כלשהי ל-1.5 האם יש דרך לחזור אחורה? דרך סלקום אפילו?

BogN

New member
בשעה טובה עשיתי root למכשיר

השלב הבא הוא להתקין android 2.0.

יNOT

New member
../images/Emo4.gif אל תשכח לעדכן אם ההתעסקות הזו משתלמת

BogN

New member
בשעה טובה הצלחתי לעדכן את הגלקסי שלי לגרסא 2

מסקנות. 1. גרסא הרבה יותר יציבה ממה שחשבתי. 2. אני ברשת סלקום ואני מחובר גם לרשת של סלקום וגם לאינטרנט של סלקום. 3. Bluetooth לא עובד בגרסא הזו. 4. WIFI כרגע עובד רק לרשתות לא מוגנות. לכל מי שרוצה לדעת איך עשיתי זאת שיחפש בגוגל MUSTYMOD.

BogN

New member

מסקנות. 1. גרסא הרבה יותר יציבה ממה שחשבתי. 2. אני ברשת סלקום ואני מחובר גם לרשת של סלקום וגם לאינטרנט של סלקום. 3. Bluetooth לא עובד בגרסא הזו. 4. WIFI כרגע עובד רק לרשתות לא מוגנות. לכל מי שרוצה לדעת איך עשיתי זאת שיחפש בגוגל MUSTYMOD.

BogN

New member

BogN

New member
פשוט מדהים - עכשיו עדכנתי ל-2.1

ה-MUSTYMOD הזה תותח על. ממליץ לכולם לשדרג, ולעזוב את 1.5. המכשיר פשוט טס יחסית ל1.5, בקרוב מאוד יתווספו עוד דרייברים של שן כחולה, ושל המצלמה. בינתיים כל השאר פשוט עובד מצויין.

יNOT

New member
אז אין בסיס לטענה של סמסונג...

ש גירסה 2.1 תאט את המכשיר ? קראתי ברחבי האינטרנט שבמידה והבדיקות שלהם מוצאים שהגלקסי עובד לאט עם 2.1 , הם לא ישחררו עידכון ל 2.1 - בניגוד לגלקסי ספיקה.

למעלה