מי ענתה לא בסקר?
A AsHtOn GiRl 3 New member 13/7/04 #2 ../images/Emo108.gifיוווו בדיוק נכנבסי לכאן כדי להציע לפתוח סקר איזו טלפתיה
A AsHtOn GiRl 3 New member 13/7/04 #4 ../images/Emo108.gifאוקיי אני מפגרת../images/Emo122.gif חחחחחח לא ידעתי שהיה פה סקר מההתחלה
A ariela88 New member 14/7/04 #5 ניצול שרשור../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif הנה כמה דוגמאות יפות של המתחזה המשועמם-משעשע משו מפורום חברים פה הוא מדבר בלשון זכר למרות שבפורום הוא מציד עצמו כנקבה פה הוא אומר שיש חרא מנהלים לפורום חברים, כמו שהוא אמר על המנהלת שלכם ( מנהלי פורום חברים שולטים ) פה הוא מעיר לי על משו שאמרתי, מה שמוכיח שהוא לא אני וואו השיעמום מפיק תומאות כן זהו תודה
ניצול שרשור../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif הנה כמה דוגמאות יפות של המתחזה המשועמם-משעשע משו מפורום חברים פה הוא מדבר בלשון זכר למרות שבפורום הוא מציד עצמו כנקבה פה הוא אומר שיש חרא מנהלים לפורום חברים, כמו שהוא אמר על המנהלת שלכם ( מנהלי פורום חברים שולטים ) פה הוא מעיר לי על משו שאמרתי, מה שמוכיח שהוא לא אני וואו השיעמום מפיק תומאות כן זהו תודה
A ariela88 New member 14/7/04 #8 לוידעת../images/Emo87.gif בפורום חברים ישר הוא נחסם כנראה המנהלת אוהבת אותו משו סתם לא ויי משעמם לי
A ariela88 New member 14/7/04 #10 חחח אם הוא נחסם אז לא../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif תודה...