מי ער
משחק הלילה של פורום תפוז

מי ער../images/Emo35.gif משחק הלילה של פורום תפוז

שלום לכולם
ברוכים הבאים למשחק הלילה שלנו
האייקון הלילי להיום הוא: |לב ש| |לב ש| הדיון הלילי שלנו היום עוסק בדבר הבא: התאומות שלנו גדלו כל כך מהר... אך, אתם זוכרים כמה מתוקות הן היו בגיל 3 ואז בגיל 8 עם השיניים הנופלות, ואז בגיל 9 באה גם תקופת הכיעור, עד גיל 11. הן לא הו שם חמודות במיוחד. בגיל 12-13 התרגלנו לראות אותן בתפקידים מתוקים קצרצרי שיער ובגיל 14 הן הספתרו- מרי קייט קצר ואשלי ארוך. בגיל 15 השיר צבר מימדי אורך יפים שהיטיבו עמנו ויום בגיל 16 הן מתוקות וחמודות ומפורסמות ביותר
|לב ש| אל תשכחו את האייקון הלילי שלנו, כל הודעה נפתחת בעזרת האייקון הליל |לב ש|

אופסי...... מצטערת על התקלה../images/Emo70.gif

האיקון הלילי הוא
מוטי אתה יכול בבקשה למחוק את ההודעה השנייה

Alexis14

New member
למה דווקא ../images/Emo128.gif? עדיף ../images/Emo14.gif

ולא הבנתי מה הנושא... פשוט כתבת על הגילאים- את יכולה לפרט, נגיד- מה הייתה התקופה שהכי אהבתם, ואם הערצתם אותם כשהיא הייתה בעיצומה- זה השפיע עליכם? והצעות לאייקוני לילה:
- צריך להסביר?
-צריך להסביר? 2
- אני אישית מאוד אוהבת לחבק דובי בזמן השינה... ועוד אייקונים שהזכירו לי לילה:
ודברים שהם ההפך מלילה:
וכו´...

../images/Emo128.gif חברה אתם הבנתם אותי לא נכון../images/Emo70.gif

הכוונה שלי הייתה זו: הסתכלתם פעם בתמונה שלהם בגיל שנה, 3,8, 10,12,14,15 ו16 אחת ליד השנייה, שמתם
להבדלים
על זה רציתי לדבר, על השינוי ועל תהליך הגדילה וההתפתחות של 2 תאומות חצי-רגילות מקליפורניה
לילה טוב

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo128.gif בלה............

לא הבנתי מה בדיוק אני אמורה להוסיף..... די אמרת את הכל. אני מסכימה איתך בקטע של התקופות וכו´.... בלה.... משעמםםםםםם לי....... אהה..... ולמי שלא שם לב עד עכשיו חזרתי :)

KISHKOSHA

New member
ברוכה הבאה הילוש! התגעגענו!!!!!!!!!

שיואו ! איזה כיף לך שהיית בNYC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה סבבה לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif תודההההה....

היה נורא כיף..... וגם אני ממש התגעגעתי.....

למעלה