מי ער אני משועמם מוות וער כמו אני לא יודע מה! שמישהו ידבר איתי!!
J jamesT New member 1/7/03 #1 מי ער../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo94.gif אני משועמם מוות וער כמו אני לא יודע מה! שמישהו ידבר איתי!!
מי ער../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo94.gif אני משועמם מוות וער כמו אני לא יודע מה! שמישהו ידבר איתי!!
N Negative creep1 New member 1/7/03 #3 ערה פיסית..ואני סתם בוהה בדברים אבל אני נחשבת ערה.. יאפ..בלה בלה
N NighTy New member 1/7/03 #5 גם אני! אני ער ומערער! אל תשאלו אותי על מה אני מערער כי אני לא מערער זה פשוט חרוז!!
N Negative creep1 New member 1/7/03 #6 ../images/Emo101.gifקבוצת תמיכה- לאנשים משועממים שדורשים בידור נואשות, הלא כך?
N NighTy New member 1/7/03 #11 בתור מנהל קבוצת התמיכה אני אומר לכם שכל אחד בתורו יגיד את שמו, את הבעיה שלו בשורה כי אין לי כוח לקרוא בשעה כזאת
בתור מנהל קבוצת התמיכה אני אומר לכם שכל אחד בתורו יגיד את שמו, את הבעיה שלו בשורה כי אין לי כוח לקרוא בשעה כזאת
ר רותם גוזי בת New member 1/7/03 #10 גם אני פה...../images/Emo163.gif לא נכנסתי הרבה זמן בגלל הפדיחות שעשיתי לעצמי...(לא אחזור על זה מבטיחה....מעין סליחה!!!) ומאוד מתאים לי האייקון של הטמבל... כי לאחרונה אני עזאת!!!... אז תסלחו לי... סולחים?
גם אני פה...../images/Emo163.gif לא נכנסתי הרבה זמן בגלל הפדיחות שעשיתי לעצמי...(לא אחזור על זה מבטיחה....מעין סליחה!!!) ומאוד מתאים לי האייקון של הטמבל... כי לאחרונה אני עזאת!!!... אז תסלחו לי... סולחים?
ר רותם גוזי בת New member 1/7/03 #15 טוב אז אם בא לכם להעביר את ../images/Emo163.gif השעמות אז בואו נשחק במשהו שלא יהיה משעמם או משהו כזה... אגב למי שבא להעביר איתי את השעמום מוזמן גם לבתכתב איתי באייסיקיו שהוא 158723052... מוזמנים...
טוב אז אם בא לכם להעביר את ../images/Emo163.gif השעמות אז בואו נשחק במשהו שלא יהיה משעמם או משהו כזה... אגב למי שבא להעביר איתי את השעמום מוזמן גם לבתכתב איתי באייסיקיו שהוא 158723052... מוזמנים...
ט טונה סטארקיסט New member 1/7/03 #16 היי! גם אני פה!../images/Emo66.gif בואו נשחק משהו אבל לא ה5 אצבעות האלו. משחק אחר...
ט טונה סטארקיסט New member 1/7/03 #17 בא לכם ניכנס כולם לצ'ט?../images/Emo66.gif נעשה קצת בלאגן. אם כן אז תרימו את העכבר 3 ס"מ יותר למעלה על המסך עד שתראו שיהיה כתוב "צ'ט מוניקה סקס" - אז תלחצו וניפגש שם. מחכה לכם...
בא לכם ניכנס כולם לצ'ט?../images/Emo66.gif נעשה קצת בלאגן. אם כן אז תרימו את העכבר 3 ס"מ יותר למעלה על המסך עד שתראו שיהיה כתוב "צ'ט מוניקה סקס" - אז תלחצו וניפגש שם. מחכה לכם...