תמונות אין...
קמתי בבוקר התחושה שאני מתחילה להיות חולה (הגרון דיבר בעד עצמו). עליתי על אוטובוס לחיפה וישר התווכחתי עם הנהג, רצה שאני אשלם או ארד, לא התכוונתי לעשות אף אחד משניהם כמובן... מספיק שילמתי 1600 ומשהו ש"ח עבור הנסיעות בסמסטר השני (ועוד קרוב ל1600 בסמסטר הראשון). סתם נהג פוץ, רואה אותי בבקרים, אפילו קרה שקרא לעברי "סטודנטית" טרם הכנסתי למכשירו את הרב-קו שלי כי הוא כבר זוכר ועדיין בכל הזדמנות להתווכח או להעיר משהו הוא עושה את זה! בסוף כמובן נסעתי כמו שיש וסירבתי לרדת גם בתחנה המרכזית בעירי כי ממש לא היתה לי כוונה לאחר למבחן. בקיצור, פשלה של אגד, גם הפקיד בעמדת רב-קו בתחנה המרכזית בחיפה אומר לי שאין לי סמסטר ב'. מזל שאני מסודרת ושומרת הכל- יש לי קבלות (שאפילו לא הייתי צריכה להוציא) ופתק שהוציא לי העובד בעמדת הטעינה כשהוספתי את הרב-קו של סמסטר ב'. הנהג והפקיד מיהרו להוציא אותי כטיפשה שלא שילמה אבל שניהם כמובן טעו והפקיד סידר את זה. הגעתי ללימודים וסאגת העצבים המשיכה כי שיבצו אותי במבחן במקום שאף אחד לא יודע מהו. אני בדקתי יום קודם במפה באתר וזיהיתי מבנה שעמד בדיוק במיקום במפה, רק לא היה עליו שלט אבל הנחתי שזה הוא. אחרים כמובן הסתבכו, בגלל שאין עליו שלט והוא מבנה שלא מופיע במפות הנמצאות בתוך המכללה. המבחן עצמו היה מעצבן, זה המבחן הראשון שנשארתי עד סופו ולא חתכתי ראשונה או בין הראשונים. בגלל שזה מבחן עם חומר פתוח, זה נטו ברמת החשיבה וחלק מזה זו פרשנות אישית. רק הבעיה שמכוונים למשהו מסוים וכל הקורס לא הבנתי מה רוצים ממני. כמוני, גם אחרים. בכלל, אתמול היו סביבי יותר מדי קיטורים על כמה שהחוג כולו מיותר. מה שהכי עצבן אותי שבעודי בעיצומה של התשובה האחרונה, 10 דק' לפני תום המבחן המרצה מסביר מה הוא מצפה בשאלה אחרת, כשכבר אין זמן לתקן. היתה שם אפשרות לבחור ולהסביר משהו לגבי 4 דברים (מתוך 8) ואמר שאחד מהדברים לא נכון כי זה מובן מאליו אז נאלצתי למחוק אותו למרות שהיה לי הסבר מעולה עליו וחירטטתי משהו אחר מהר רק כדי שיצא משהו. בסוף מישהי אמרה שהיא שאלה את המרצה והוא אמר לה להשאיר גם את הדבר ההוא אם ההסבר שלה טוב זה מספיק. ארררררר!!! משם נסעתי לעכו העתיקה, התחלתי שם מלגה חמודה. שעתיים ראשונות קטלגתי מאמרים באנגלית לתוך קובת אקסל וכמעט לא הספקתי כלום והבנתי כמה לאט אני מקלידה באנגלית... בשעה ורבע שלאחר מכן תרגלתי/ לימדתי עברית סטודנטים מחו"ל. אתמול רשמית הבנתי שרק בעכו העתיקה מזהים אותי כשחקנית כשבשורה התחתונה, אפילו אני לא מגדירה את עצמי ככה. אחרי זה חזרתי הביתה ומרגע לרגע מרגישה חלשה וחולה יותר. קרסתי למיטה ב9 על מנת לישון, ראיתי אזיה מערכון וחצי ב'ארץ נהדרת' והלכתי לישון. וישנתי זוועה כי לישון חולה זה לא כיף בעליל!!! והיום רוב היום בבית, מקווה לקרוא חומר למבחן בית שאמורה להגיש בדחיפות ובערב קצת עבודה. שיהיה יום נפלא!