מי עשה לי שחור?

משוש30

New member
מי עשה לי שחור? ../images/Emo7.gif

נכון ההודעה של מאמי אתמול על המחשב שלה? אז היום נדעתי לאוניברסיטה לתיקונים האחרונים של המאסטר כשהכוונה הייתה לצאת משם עם מאסטר גמור ולהעביר אותו לבדקיה של עורך לשוני. יצאתי משם עם קובץ word שהשתגע ולא נתן לעשות שום שינויים. ברגע שעשיתי שינוי כלשהו הוא הוסיף אלפי דפים ריקים ותקע את הקובץ. אבל אני חכמה נכון? יש לי 2 גיבויים! יופי! רק בשניהם יש את אותה הבעיה ואף טכנאי לא מבין מה זה וזה רק בקובץ של המאסטר כמובן! בסופו של דבר כנראה שנמצא פתרון זמני בהורדת העיצוב אז אני מוסיפה עכשיו שינויים בלי עיצוב ומקווה שכשאני אגיד לו בסוף שאני רוצה רווח של 1.5 הוא לא יתחרפן עוד פעם...בנוסף עשיתי היום חיסון נגד שפעת ואני מרגישה על הפנים וגם מקיאה, הילד מוציא עוד שן והוא נודניק עולמי ורב הסיכויים שהפרויקט שבו אני עובדת כרגע ייסגר בעוד חודשיים מחוסר תקציב. אז יש למישהו בשבילי עבודה חלקית עם משכורת ממש טובה?

אויש ממי ../images/Emo24.gif

קודם כל אני מבינה אותך מאוד - היאוש יוצא לך מהמקלדת . תעשי מקלחת תלכי לישון מוקדם אחרי איזה פינוקון קטן רק בשבילך ותקומי אדם חדש בבוקר . הכל יראה אחרת מבטיחה ! וחוץ מזה :

יו, מסכנה שלי...

אני זוכרת שפעם קרה לי אותו דבר בוורד - נוספו לי המוני דפים וזה היה קטסטרופה. למרבה הצער, אני לא זוכרת איך פתרתי את זה... תרגישו טוב במהירה! (בואי נדבר שוב על ענייני העבודה כשתרגישי טוב. אולי הכל יראה קצת יותר טוב...)

mummy

New member
אוי אוי אוי... אכן שחור

מקווה שזה לא נאחס שאני הבאתי (חלילה). אם אני לא טועה, קרה לי פעם דבר דומה בוורד. נדמה לי שזה קורה כשהמסמך ארוך מדי או כבר מדי או משהו כזה. אולי שווה לחלק לשני מסמכים (לפחות)? ואז לעצב כל אחד בפני עצמו, ופשוט לחבר את ההדפסות (יש אפשרות להתחיל את מספור העמודים מכל מספר שתבחרי, לא חייבים מ- 1. אם את לא יודעת איך תגידי ואני אסביר לך. ממש פורום תמיכה טכנית נהיינו פה... איכסה). בכל מקרה, שיסתדר לך הכל ומהר, ושתרגישו טוב.

nurilu

New member
גם לי נראה שהקובץ כבד מדי

אני מניחה שיש לך הרבה טבלאות/גרפים שמכבידים לו על הנשמה. אם זה חוזר על עצמו תנסי לחלק לפחות שני קבצים. אם את צריכה עוד עזרה "טכנית" בוורד תשלחי לי מסר. והעיקר מזל טוב לסיום המאסטר.

עמית@

New member
כן, אבל המשכורת חרא ../images/Emo10.gif

וגם לי זה קרה פעם עם הקובץ וורד, שהוא מוסיף מלא דפים ריקים וסימני ג'יבריש במקום המילים עצמם, מצמרר.. תרגישי טוב

hilae

New member
אוף , תגידי איך אפשר לעשות לך לבן??

איזה בעסה, אני מקווה שזה הסתדר ושתצליחי להוציא את עבודתך. שולחת מיליון
י עידוד.

yaelia

New member
איך את הבוקר?

מקווה שהסתדר עם הקבצים המבולגנים. וורד ידוע בלאגנים שהוא עושה. תוכנה מעצבנת ביותר. מקווה שאת מרגישה יותר טוב ושהשן צצה לה ויצאה.

משוש30

New member
תודה בנות ../images/Emo24.gif

אני מרגישה קצת יותר טוב הילד דווקא ישן טוב (בעלי טוען שזה בגלל שלא עשינו לו אמבטיה
) התעורר רק ב-11 לאכול, ב-2:30 כי הוא היה רטוב ובשש בבוקר (זה ממש ממש שיפור בתנאים!). היום נשארתי בבית לנסות למזער את הנזק עם התיזה. אפילו במיקרוסופט הודו שהם רואים את הבעיה פעם ראשונה. אז הם עשו איזו מניפולציה לקובץ והצליחו לשמור לי את הקובץ בלי עיצוב, בלי הערות שוליים ובלי תמונות. נו...יותר טוב מכלום. הם מקוויםשאחרי שאני אוסיף את כל החסר זה לא ייעשה שוב את הבלגאן מה שכמובן תורם למוטיבציה שלי להשקיע בזה עוד כמה ימי עבודה
. אבל אין ברירה אז אני שוכבת במיטה ומתקנת את התיזה בפעם ה-100.

פשושולה

New member
אוי מתוקה...מסכנונת...

אני מקווה שאכן התיקונים לא ישבשו את המסמך שוב. מה עם לחלק המסמך לכל פרק בנפרד? זה אולי יקטין את הקבצים לגודל שלא ישתבש? שיהיה בהצלחה.

כולנו דוחפות מאוחר, עוד מאמץ קטן

היי הופ, היי הופ והנה התזה מאחורייך <אמרה א', שלפני חודשיים היתה באותו מצב ועל סף אישפוז במחלקה סגורה...> כדאי כל הזמן לחשוב על היום שאחרי הגשת התזה - כמעט כמו התחושה של אחרי XXX טוב...

T noki

New member
../images/Emo31.gif word...מקווה שיסתדר לך

גם אני מנפגעות הוורד - וזו הסיבה שאני כאן בשעה הזו... עד עכשיו נאבקתי עם מצגת למחר, והוורד שיגע אותי ובכל פעם מחק לי בערך חצי ממה שכתבתי, ובילגן לי את כל הטבלאות. תוכנה ממש מעצבנת, בעיקר ב-4 בבוקר.

odeia

New member
אם זה עוד רלוונטי, צרי איתי קשר

אנסה לעזור לך.

sharonmx

New member
איזה באסה!

קרה לי אותו דבר רק עם הדוקטורט... מזל ששמרתי כל פרק בקובץ אחר.
הוורד ה@!#^ הזה לא יודע להתמודד טוב עם קבצים עם גרפיקה.

גורבי

New member
אוי ויי זמיר

מה קורה פה? קונספירציה של מחשבי בנות הפורום? חיבוקים יעזרו, אפילו שהם בדיליי? טוב שלפחות את החומר הכתוב אפשר להציל. ואני מקווה שהלילה יהיה טוב לפחות כמו הלילה הקודם.

../images/Emo24.gifבשביל כל הנאחס... גם לי כבר

קרה שקובץ וורד שהכנתי ללקוח, קובץ כבד עם תמונות, התפקשש לי ממש לפני השליחה והייתי צריכה להכין הכל מחדש... אם עדיין רלוונטי, מוכנה לעזור לך לשקם את הקובץ.

משוש30

New member
תודה לכל המציעות עזרה אבל כיוון

שאף אחד לא יודע מה קרה שם אני מעדיפה לא לשלוח את הקובץ לאף אחת מחשש לוירוסים. עכשיו אני באמצע השיקום ונראה לי שכבר אסיים את זה וזהו... המון המון תודה אתן מקסימות

למעלה