מי פגש את ורד?

Atticus Finch

New member
מי בא מחר לכפר סבא?

כזכור לכם (או שלא), ורד מופיעה מחר בהצגת ילדים בכפר סבא. נגה ואני (הכפרסבאים היחידים פה.. טוב חוץ ממך ליאת אבל לא נורא), החלטנו שלא נכנסים להצגה עצמה כי היא לא לרמה שלנו
, אבל מסתננים למאחורי הקלעים ומחכים לורד עם בלונים וחיבוקים ומצלמות. מישהו בכלל מתכוון לבוא? זה יכול להיות סוג של מיני מפגש.

פגשנו את ורד, יהההה!

או שלא
אמממ אוקיי נפגשתי עם ליאת וגיל קנינו בלונים[בלונים יפים!ורוד לבן אדום ובורדו. שקסיים.] ועם הברכה זה נראה עוד יותר שקסי. בקיצור, הלכנו לבאקסטייג', וראינו מלאמלא צאצאים של שנה ג' יורם לווינשטיין [תעשו לי ילד יא שולטים
] והם יצאו, עד שפתאום אמרו לנו ש'ורד לא הייתה בהצגה היום, היא בצילומים.' כוסאמק מה עושים עם הבלונים??????
סתם
אמממ, דיי התבאסנו כי ממש רצינו לתת לה את זה, אבל אז טל לוי [המלכה!!!!!!11
] יצאה ואמרה לנו שהיא חברה ממש טובה של ורד ושהיא תביא לה את הברכה והבלונים...בזמן שהיא הריצה עוד כמה דאחקות
"וואי האמת שחשבתי גם לקנות לה בלונים אז נראה לי שאני אזרוק את הברכה שלכם ואקח לכם את הבלונים ואביא לה אותם ממני"
כפרעליה
ואז גיל שאל אם היא יכולה להתקשר לורד והיא ניסתה פעם אחת והיה תפוס, פעם שניה היא ענתה והיא אמרה לנו לשיר לה 'היום יומולדת'
אבל התחלנו ונשברנו מרוב צחוק
וזה היה על ספיקר ואמרנו לה 'מזל טוב ורד' 'יומולדת שמח' וכאלה
וטל אמרה לה "הם רוצים לשמוע את הקול שלך תדברי" והיא צחקה כזה
כפרות
הממממממ בקיצור הבשורה על פורום ורד פלדמן 1622 רצה לה ובקרוב תגיע לורד. ליאת וגיל היה ממש כיף גם בלי שום קשר לזה שורד לא הייתה
כפרעלייכם
אהההההההה וגם כפרעל חלי שליוותה אותנו לאורך כל הדרך מקניית הבלונים ועד שהמיניבוס שלהם עזב. אז מזל טוב לורד! ואת השאר אני אכתוב בשרשור

Atticus Finch

New member
../images/Emo6.gif

היה כיף
"שלום איפה זה הבקסטייג'?" "מה" "בקסטייג', אחורי הקלעים." "מה לכו רוצים לסגור פה" |הולכים ורואים איך התפאורה מתפרקת לה| "ורד לא הגיעה" ואז טל המושמושונת צלצלה
הרג אותי שהיא לא הצליחה להכנס עם הבלונים למונית
אבל בע"ה ורד עוד תכתוב בפורום. בזכותי! אתן מודעות לזה שדיברנו איתה בזכותי? ("יהיה מאוד נחמד אם תתקשרי אליה, אבל לא חייב")

Redemption Song

New member
שקרנית../images/Emo3.gif

טל ניסתה להתקשר אלייה פעמים והיה תפוס, אח"כ ורד חזרה אלייה....
היה לי ממש כיף ומפאדח איתכם. בפעם הבאה צריך להקשיב לאינטואציה שלנו.. היא תמיד צודקת. ("בטח ורד לא תהייה..")

אה באמת?../images/Emo6.gifלא שמתי לב

הייתי עסוקה מידי להגיד לחלי להפסיק לשאול מי זה שאיתנו כי אני לא אגיד ת'שם שלה כשאני סנטימטר ממנה

Mayoosh5

New member
אומג!!!../images/Emo2.gif

איזה כיף לכם! איך רציתי לבוא
וואי זה באמת נשמע כאילו היה לכם מצחיק ביותר..איזה חמודה טל!! אמן אמן אמן שורד תיכנס לפורום!!!וואי זה יכול להיות הדבר ה=כ=י מגניב בעולם!! איך בא לי שזה יקרהה!!

Redemption Song

New member
אני אנסה.....

קודם כל באנו לשם... ולא ידענו אם הם יצאו מאחורה או מקדימה. בסוף החלטנו ללכת לבקסטייג'. עלינו במדרגות, עמדנו וחיכינו. ואז אחד שאל אותנו למי אנחנו מחכים ואמרנו לו - "ורד", אז הוא עשה פרצוף של לא יודע. אחרי כמה זמן הילה אני חושבת אחת מהשחקנים שם באה אלינו ואמרה לנו שורד לא באה, ושאלה אותנו איך ידענו שיש לה יום הולדת ושאנחנו ממש חמודים. וזה היה הקטע שפשוט כולם עמדנו והסתכלנו עלינו כאילו אנחנו האטרקציה פה
אחרי כמה דקות טל באה ואמרה שאנחנו ממש חמודים ושאם אנחנו רוצים היא תמסור את הדברים לורד כי היא חברה טובה שלה והיא פוגשת אותה היום ואז גיל אמרה לה משהו בסגנון של אם היא יכולה להתקשר אליה, ואז טל התקשרה לורד פעמיים והיה תפוס. דיברנו קצת עם טל - היא סיפרה בדיחות
(נגה כבר כתבה את זה) ואז ורד התקשרה, טל שמה אותה על ספיקר, אמרנו לה "מזל טוב", היא התבאסה שבאנו והיא לא הייתה, היא צחקה
ו.. כולנו התפדחנו. אה כן, ורד לא באה כי היא בצילומים של הסדרה החדשה שלה "אולי הפעם" וזאת סיבה מעולה להבריז לנו.
בקיצור.. היה ממש ממש ממש כיף
למרות שורד לא הייתה.. למרות שזה היה הפוך את זה לעוד יותר כיף.

OoPineapplEoO

New member
איזה כיף לכם, גם אני רוצה!!11../images/Emo7.gif

שמחה שהיה לכם כיףD: הלוואי עליי;;

mikmikonet

New member
../images/Emo7.gif כל השבוע אני מתבכיינת על ההצגה

הזאת, שכולם הולכים לורד ביום הולדת שלה אבל רק אני לא
מבחן מטופש בהסטוריה!!!!!!!!!!!111111111 אוף כלכך רציתי לבוא
תהנו המון זאת יכלה להיות הזדמנות ממש טובה בשבילי. מחר יומולדת לורד

תמרוש5

New member
לא כולם! רק הכפ"סים!

אני יכולה אבל אין לי טעם לנסוע עד כפ"ס בשביל הלגיד לורד היי ולחזור לירושלים
תחשבי על הצד החיובי אולי הם רק דמיינו שהיא משחקת שם

ברגעים כאלו של אושר ושמחה

אני לגמריי מאושרת לגור בכפר סבא
רק צריכים להביא לפה הצגות של הבימה/קאמרי/בית לסין/יורם/כל נדרי
ואני אהיה מרוצה

mikmikonet

New member
דיייי טל לוי ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

תמיד רציתי לחבק אותה
אמג ורד לא הייתה! אני לא מאמינה ויהיו עוד הצגות בכפרסבא שהיא כן תהיה בהן? קיצר.... טל כזאת מגניבה. ואיזה כייף שדיברתם עם ורד בטלפון... הלוואי שהיא תכנס לפורום.
מאגניבים אתם.

למעלה