למשל בקטע של שפה
שלדעתי היא המפתח, שלא במקרה אוטיזם, ואפילו בשונה מהפרעת קשב וריכוז, נתפש מייד כהפרעה ולקות שפתית תקשורתית, שכל חיי אני פוגש 2 תגובות הפוכות לחלוטין לשפתי, האחת מזהה אותה כבליל חסר מובן, כדייסת מילים, ואנשים אפילו מעלים לי רשימות מהדיאסאם שמתארות אותי בדיוק כאדם הלוקה בכל סעיף תקשורתי ושפתי , לעומת זאת התגובה השניה, ההופכית לה, נענית לי כאדם המדבר ממש מהגוף, מהבשר, קוהרנטי במקומות שאחרים מזהים פערים.
וברור שתגובה אחת תאפיין את הנורמטיבים, אלה שמסתדרים בחברה, בעלי תפקידים ומקצוע, סמכויות, ונחשבות, והאחרת את מי שנבעטו ונבעטים על ידי הראשונים לשוליים, ומעבר להם.
בזמנו אפילו היה לי חבר שתמיד היה אומר שהוא מעולם לא הצליח להחליט אם אני מוטציה או נס של הטבע, וזה היה אדם שהכי התנדנד בין הצורך שלו להתקבל בחברה כפי דרכה ומבטה לבין היותו אדם מאוד מיוחד ויצירתי ושונה, בגלל זה, כמובן שסופו היה בלתי נמנע (התאבד)
וכמובן שהסכיזופרניות הזאת של הנורמה כופה על האוטיסט שיקוף שדן אותו לטלטלה שוברת מפרקת, או לפחות חונקת ומעוותת, ואז בגלל שהנורמה היא אלוהים ואנחנו רק תתי אדם אז ברור שאנחנו הסכיזופרנים וחסרי הוויסות החושי והרגשי,
ורוב, בעצם כל האוטיסטים מזדהים עם זה, ובאמת מאמינים שהם לא מספיק אנושיים בשביל להיות זכאים לרגש ספונטני, שהם צריכים ללמוד מהתחלה ובקשיים עצומים את מה שמובן מאליו לכולם, כדי שיזכו להכרה במה שהם מרגישים כלגיטימי, ואין זוועה גזענית מזה, משפילה מזה, רצחנית מלשלול מאדם ומראש ותחת יומרה מקצועית את זכותו וזכאותו לספונטניות.
בגלל זה אין לי ספק שמה שנעשה לאוטיזם זה ג'נוסייד בחסות אם לא ממש ביוזמת האקדמיה, ואין סיכוי לעמוד בזה בכלל.
ובגלל זה אני שב וחוזר וממליץ, אם לא ממש מפציר, בכל האוטיסטים, אתם רואים נ"ט מייד תהפכו כיוון ותתחילו לרוץ, הכי מהר והכי רחוק שאתם יכולים, גם אם זה לא יספיק לפחות תדעו שלפחות עשיתם את המעט שאתם יכולים בשביל להישאר בחיים, וגם זה משהו