אה, אגב.. מה קורה תומר? ^^
T The Lighter1 New member 6/12/06 #1 מי פה באמת מפתח-תקוה?! מעריצי אינפקציה - שאני אחד ממכם - אני קוראה פה בפורום על ההערצה שלכם ואני מעריך אותה. אבל אני שואל את עצמי: כמה ממכם יודעים מזה "לגור בפתח - תקווה"? ו-"ליסוע על ציר זבוטינסקי אל עבר העיר הגדולה".
מי פה באמת מפתח-תקוה?! מעריצי אינפקציה - שאני אחד ממכם - אני קוראה פה בפורום על ההערצה שלכם ואני מעריך אותה. אבל אני שואל את עצמי: כמה ממכם יודעים מזה "לגור בפתח - תקווה"? ו-"ליסוע על ציר זבוטינסקי אל עבר העיר הגדולה".
T The legendary DuDe New member 6/12/06 #2 אני יודע איך זה לסוע בז'בוטינסקי לפ"ת וחזרה, ולא יודע איך זה לגור שם, למרות שהייתי שם כל החופש הגדול. חוץ מזה, מה דה פאק? מה הקשר? צריך לגור בפ"ת כדי לאהוב את אינפקציה? :\
אני יודע איך זה לסוע בז'בוטינסקי לפ"ת וחזרה, ולא יודע איך זה לגור שם, למרות שהייתי שם כל החופש הגדול. חוץ מזה, מה דה פאק? מה הקשר? צריך לגור בפ"ת כדי לאהוב את אינפקציה? :\
T The legendary DuDe New member 9/12/06 #13 זה אחלה פורום, אבל יש לו משבר כתיבה קל, אנשים פה פשוט לא כותבים
L LoLi Goddess New member 9/12/06 #10 תכלס... צודק... זה באמת לא קשור לחיים... רק פתח תקוואים רשאים לאהוב אינפקציה. איזה גאון חבר שלי
B b l a c k t e a r New member 6/12/06 #3 אני גם תמיד עובר שם... אבל זה כי אני גר באריאל והאוטובוס שלי עובר שם. אני שונא להסתובב בתוך פתח תקווה!
אני גם תמיד עובר שם... אבל זה כי אני גר באריאל והאוטובוס שלי עובר שם. אני שונא להסתובב בתוך פתח תקווה!
1 15צהוב שחור בנשמה New member 7/12/06 #6 מגיע לז'בוטינסקי ואז פונה ימינה ונוסע ונסוע ונוסע עובר גשר פנונה שמאלה ומגיע לאורווה חרא איצטדיון אבל מה לעשות אחרי בית"ר לכל מקום
מגיע לז'בוטינסקי ואז פונה ימינה ונוסע ונסוע ונוסע עובר גשר פנונה שמאלה ומגיע לאורווה חרא איצטדיון אבל מה לעשות אחרי בית"ר לכל מקום
א אסי סרחנה בנשמה New member 11/12/06 #21 חחחחחח../images/Emo194.gif לפחות אתה מזדהה למרות שתאכלס בכל מקום יש ערסים זקנות [ואולי] בני עקיבע
L LoLi Goddess New member 9/12/06 #11 מה הפואנטה? נו, אז לא כולם יודעים איך זה לגור בפ"ת... אני אמנם נמצאת שם המון אז אני מבינה את השיר =) אבל נו באמת, מקום מגורים ממש לא קשור להערצה לאינפקציה
מה הפואנטה? נו, אז לא כולם יודעים איך זה לגור בפ"ת... אני אמנם נמצאת שם המון אז אני מבינה את השיר =) אבל נו באמת, מקום מגורים ממש לא קשור להערצה לאינפקציה
L LoLi Goddess New member 15/12/06 #27 וואי, תככים ומזימות... מי יתן ו-2 גברים יריבו עליי... ג'ים וצחר - אתם רשאים להתחיל =)