לאקהרט יש משפט שלקחתי עכשיו מהאינטרנט
To be still is to be conscious without a thought
זה די ממצה את החוויות שהתנסיתי בהן בכרתים, ה- stillness. חודש וחצי עטופה בדממה עשה את שלו.
אחרי 4 שנים של קריאה, ניסוי וטעיה, התעוררויות ותובנות גיליתי את הסוד שיש בדממה (ובעין), את עצמי, את המודעות והנוכחות ברגע.
כשחזרתי לפני שבוע קרה משהו שבעקבותיו נוקו שאריות טראומה מבית ילדות, דבר שאיפשר לחזור לדממה ביתר קלות ולשינוי הזה לחלחל לעומק . זה יופי.
וינפרי המליצה עליו והיא תמליץ רק על אדם שמקדם אגנדות של שטניזם .שזה בין השאר לכפור באל וכולי. מבחינתי הוא פשוט מהגורואים שמקדמים את העידן החדש .
לא שאני כזה בעניין של דתות אבל מבחינתי זה מדד טוב ללמה האדם מקודם בתקשורת.
בנצרות הביטוי i am מיוחס לאל והוא בדיבורים שלו מייחס את הביטוי לאדם.
מאחר שאני די בטוחה שהוא שטניסט אחרת אופרה וינפרי לא היתה משתפכת עליו במחמאות ומקדמת אותו כל כך אז מבחינתי כל מי שיטרח לפשפש בחייו האישיים יגלה את הגועל נפש הרגיל של שטניסטים בתעשייה: אונס ילדים שתיית שתן וכולי.
כמובן שהתקשורת שרוצה לקדם אותו לא תפשפש לו בחיי הפרט אבל אנשים כאילו מגעילים אותי באופן אישי וגם לראות אותו בלי לדעת את זה זה די מגעיל הוא משדר משהו לא נעים
איך אפשר להגות בכלל משהו שלילי על הבן אדם הזה, שכל מה שמופץ ממנו זה טוהר ותום ושמחה כמו של ילדים...
 
 
דבר שני, השטן הוא חלק מהשלם, כל עוד לא תקבלי את כל החלקים שבך... מה שלא תקבלי לא רק שישאר אלא ימשיך להתנפח ...
בסוף לשכנע אותי הגיגה של ליאורה כהן שעדיף להגות באור היא החזירה את הדגים לים כשהיא לחשה לו מילים חיוביות.
תראה אני תעבתי את זה שאנשים שומעים מוזיקה ולא יודעים שהם ממנים בכך סוחרי עבדים ושהם סוגדים לפרסונות מומצאות ששוכבים איתם ואונסים אותם כל שני וחמישי והייתי מוכנה לתלות את זה בפומבי כי זה דם חפים מפשע לעיני כל שלא רואות
אבל למדתי בסוף שאם מתמקדים באור גם העוולות האילו בסוף יעלמו כשתהיה מאסה קריטית.
כך או כך הוא עדיין שטניסט אחרת אופרה וינפרי לא היתה תומכת בו כל כך.
אני פשוט כבר מכירה את העולם שלהם
התקשיתי להתייחס לזה ברצינות... ולקלוט שאת באמת מאמינה בדברים כאלה / חושבת ככה. קצת כמו שהרגשתי כששמעתי לאחרונה שיש המאמינים שכדור הארץ שטוח ושהיותו עגול היא קונספירציה משותפת של ממשלות העולם בשיתוף פעולה עם נאס"א. יש לי פה שיעור נהדר... אנסה לעשותו כמה שיותר מהיר וקל ופשוט.
שאקהרט טולה זה ה"מה", והחקירה שהיא מלמדת לעשות, זה ה"איך".
ניסיתי בעבר לשמוע את הספר של טולה, ולא התחברתי לא לקולו, לא לדרך שבה הוא מופיע ומעביר את השקפת עולמו.
דברים מהסוג שאת תיארת לא ראיתי אצלו, אבל אם פחות התחברת אולי תתחברי לקייטי.