מי פה היה במשחק פוטבול ?

Yo-man

New member
מי פה היה במשחק פוטבול ?

ואני לא מתכוון שתכניסו הודעות שהכותרת היא "אני" ואין מלל בהודעה. למי שיש כח והיה במשחק - ספרו איך היה ? כמה מרגש היה לראות בפעם הראשונה את הדשא הממוספר ? את השחקנים מקרוב (או רחוק) ? לשמוע את ההמנון האמריקאי, את האנשים שישבו לידכם, את הכרוז.... קדימה, תוציאו לנו את הלב

אני!!! חזרתי לא מזמן אחרי

חמש שנים בניו-יורק. לצערי, וחבל על השנים האבודות, רק אחרי שנתיים התחלתי להתעניין במשחק והיום אני מכור. אני אוהד של ה-GIANTS, ויצא לי להיות בלא מעט משחקים. בעונה האחרונה, לפני שחזרתי, עוד הספקתי להיות בשלושה משחקים - מחזור הפתיחה (נצחון על ה-RAMS), הפסד בית לדולפינים והפסד בית לפילי שסגר לנו את העונה. אולם גולת הכותרת היא שהייתי בגמר ה-NFC בעונת 2000, בבית נגד ה-VIKINGS. הענקים ניצחו 41-0 למי שזוכר ועלו לסופרבול (שם הובסו ע"י בולטימור). היה משחק ענק. ישבנו על קו ה-35 יארד בשורה 15 או משהו כזה. חוויה בלתי רגילה, ענקית. זהו, אני מקווה שלא הוצאתי לכם את הלב יותר מדי. (הייתי גם במשחק הבית הראשון אחרי ה-11/9. היה מאוד מרגש- הכרוז, הקהל וכו').

Yo-man

New member
וואו... דוקא המשחק של 2000 שבר אותי

גם משחק בית, גם הווקינגס היו חזקים מאוד אז, וגם נצחון כזה, עם הקהל של NYG... שיחקת אותה וכן - הוצאת (לי לפחות) את הלב, אבל זו הייתה הכוונה. Keep it up

לא ממש התכוונתי אבל כן

זאת היתה חוויה אדירה. אם תרצה שאני גם אדקור אותך עם הסכין ואסובב אז אני אפרסם תמונות.מה איתך? יצא לך להיות במשחק? יאללה אנשים, עוד סיפורים.

Yo-man

New member
תמונות יתקבלו בברכה ../images/Emo45.gif + סיפור

לגבי הסיפור שלי: אני הייתי שבוע בניו יורק באוקטובר 2000, עם אשתי וזוג חברים, והיה משחק של וושינגטון נגד הג'יינטס. משחק חם, למרות שהוא בתחילת העונה. אשתי, שהיא אדם סבלני לטירוף שלי, הסכימה שאני אעזוב אותם ליום אחד ואלך לי למשחק לבדי (לא הצלחתי לארגן כרטיסים מראש). בבוקר מצאתי בגדים כחולים, ויצאתי ל-pen station לקחת אוטובוס ל-Meadowlands בניו-ג'רזי, האיצטדיון של ניו יורק. בתור לאוטובוס כבר ניגש אלי ספסר ושאל אם אני מחפש כרטיס. אמרתי לו שכן, אבל אני מתכנן לקנות באיצטדיון. הוא אמר לי לחכות רגע, נעלם וחזר עם כרטיס ב-50$, מעל השער (וכשאני אומר מעל, אני מתכוון מאחורי השער ביציע ה-3...) אבל בשביל הפעם הראשונה הסכמתי לכל. מהתחנה יצאו אוטובוסים בסדר מדהים. אחד נכנס לתחנה, עלו עליו 44 אנשים בדיוק והוא יצא. ברגע שהאוטובוס הראשון התחיל לסוע, השני נכנס, העמיס 44 אנשים ונסע. איך לי מושג כמה אוטובוסים יצאו באותו יום, אבל היו המונים. הארגון והסדר מאוד הרשימו אותי. הגענו לאיצטדיון. יש איזה 200 בין התחנה של האוטובוס לכניסה, ואני קולט איך אני הולך עם אלפי אנשים ומתחיל לטפס במדרגות (הנעות), רואה סביבי המון כחול ומעט אדום. כולם באורית חג. הורים וילדים, חברים, אנשים מבוגרים, וכולם חסרי דאגות ומלאי תקוה. מצאתי את הכניסה לאגף שלי, ועליתי את 10 המדרגות. ואז זה הגיע........ מגרש של 100 יארד, מסכי ג'מבו, 80 אלף מקומות ישיבה, צפלין מעל, המון מצלמות, שחקנים מתחממים על הדשא ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי מרוב שמחה !!! התיישבתי ליד זוג שמסתבר שיש להם 3 כרטיסים, רק שמישהו לא יכל להגיע והם מכרו תא הכרטיס השלישי בתחנה ב-20$, זה שאני קניתי ב-50$
גלן קלוז שרה לנו את ההימנון, היה איזה טכס ופרס לאיזה ילד, ובעיטת הפתיחה. בחיי שדמעות עמדו לי בפינות העיניים... המשחק עצמו היה טוב, אבל בגלל ש-NYG הפסידו בו (21-50) האוירה היתה נוראית. הקהל התחיל לעזוב בסוף הרבע השלישי, שרקו וצעקו בוז אם איזה רסיבר פספס את התפיסה שלו, וממש רטנו כשהרד-סקינז הצליחו פעם אחר פעם לצבור עוד נקודות. ראיתי את סטיבן דייויס רץ ל-TD. זה כן. מאז (ולפני זה) לא יצא לי להיות בארה"ב במהלך העונה, אבל אם יצא לי - הפעם אני אקח את אשתי איתי. היא צריכה לראות את זה בעצמה גם.

הנה תמונות. הראשונה היא

מהמשחק הראשון שלי בחיים. חוסר הנסיון בולט לעין. הגענו למשחק יותר משלוש שעות לפני הפתיחה, קנינו כרטיסים בצד למעלה ולא ראינו הרבה. (מזל כי ה-RAMS טחנו אותנו). התמונה השנייה זה הכרטיס ממשחק הגמר של ה-NFC. מסתבר שהוא היה בשורה 26 ולא ב-15 כמו שחשבתי. עדיין, זה היה מאוד מאוד קרוב ועל קו ה-35. משחק שהוא ללא ספק פעם בחיים. התמונה השלישית היא סתם של הקהל. (כנראה מהמחצית כי במשחק הקהל לא היה כזה רדום).

תמהוני

New member
כשטיילתי בארה"ב...19945/5

זו הודעה קצת ארוכה היא מתארת גם איך התוודאתי לפוטבול.. שהיתי בארה"ב בדיוק במהלך כל העונה, התארחתי אצל דוד שלי בברקלי...היינו יושבים בראשון ושני ורואים את המשחקים (ניינרז, ניינרז...) ולמרות שבדרך כלל הוא לא היה הולך למשחקים, רק רואה בטלויזיה, הוא לקח אותי למשחק אחד...זה היה המשחק השני (או השלישי?) של העונה. כולם ידעו שהניינרז הם בפוטנציאל לסופרבול אבל הם פתחו את העונה עם כמה הפסדים, אחר כך הם התעשתו ולא נוצחו עד קרוב לסוף העונה. בכל אופן, המשחק שהלכתי אליו היה אחד מהיחידים שהם הפסידו
נגד האיגלז, בבית! (שהיה אז בקאנדלסטיק). קנינו כרטיסים מ Scalpers, ה tailgate party היה מורכב מסנדויצ'ים שקנינו במעדניה, הסתכלנו על המשחק עם משקפת, צעקנו עם כולם defence! defence!זה לא עזר...במרחק כמה מטרים מאיתנו ישבו כמה אוהדים של האיגלז ומתישהו לקראת סוף הרבע השלישי כמה אוהדי ניינרז מתוסכלים ומעוצבנים הלכו איתם מכות...ב halftime היה איזשהו מפגן של כלי רכב ממלחה"ע השנייה וה blue angels טסו מלמעלה (תגלו לבד על מי אלה...
) בקיצור לא יצא לי לראות מקרוב איזו קבוצה גדולה הם...אבל אני עדיין חם על הניינרז וכלום לא יעזור! יש משהו קסום בקבוצה הזאת (לפחות היה...) שחקן ממוצע בניינרז שווה יותר משחקן ממוצע בקבוצה אחרת...מבחינתי זו אקסיומה

roniway1

New member
בהחלט כיף חיים!!!!!!

לראות משחק פוטבול באיצטדיון עצמו זו בהחלט חוויה ענקית!!!!! ובמיוחד אם זו הקבוצה שאתה אוהב. דרך אגב , כמה עולה כרטיס למשחק פוטבול? יש הבדל אם זה בעונה הרגילה או פלייאוף?

H20Knick

New member
יש הבדל...?

יש הבדל עצום!!!!!!!!!!!! לדוגמה, הייתי במשחק כדורסל של הניקס, והיה לי מאמן בליגת נוער שלי שמזה אהב אותי, ויש לבן-אדם הזה איזה 20 מסעדות בניו-יורק. קיצר - הוא עשיר לעלה. ויש לו כרטיסים "קורט-סייד", שבמילים אחרות זה שורה ראשונה והרגליים על מגרש הפרקט, לכל העונה, לכל עונה!! האיש פיספס 17 משחקי בית של ניו-יורק ב-41 השנב האחרונים. בכל מקרה הוא נתן לי לשבת שם וישבתי (לא פחות ולא יותר) ליד הנכד של רוקפלר (Rockefeler Center)... זה היה החביה הכי מדהימה בחיי, לארי ג'ונסון נפל עלי! דברתי אם קורט טומס ואלן יוסטון בפרי-גיים (חימום). גםדברתי אם ספייק לי, ואנטוני מאייסון. שכולם חברים טובים של המאמן שלי, הם כמו חברים מהפלמ"ח. תראו הוא שם 41 שנה באמת אז אני לא מופתע שהוא חבר טוב של ספייק לי וכל הקבוצה. חוץ מזה היה מדהים! והניקס נצחו! חזרה לנושא השאלה שלך, הנער הזה שדברתי איתו כל המשחק (הנכד) נתן לי את הכרטיס שהוא קנה - שורה ראשונה משחק עונה רגיל, כיסה 1 - 1500$ לא פחות ולא יותר, ועד היום יש לי את הכרטיס בבית. דרך אגב המשחק היה נגד שרלוט הורנטס (אז שהם נקראו כך) אז לא תגיד משהו משחק הכי לוהט של השנה... שאלתי כמה עולה כיסה 1 שם בזמן פלאי-אוף. התשובה פחות מ25 אלף אתה לא תראה.... שלא נדבר על משחק NBA FINALS בגמר, שלא נדבר על אם ה-NBA FINALS מגיעם למשחק 7 ומחריע....מעל 50 אלף!!!!!! בלי צחוק. אז התשובה היא כן. יש הבדל עצום. אבל למרות שעוד לא הייתי במשחק פוטבול אף פעם, כי כשגרתי בניו-יורק לא היה לי אם מי ללכת למשחק. ההורים שלי לא אוהבים פוטבול. אני עוד אלך למשחק. מצטער שלא שפחתי את הלב והוצתי את שלכם על משחק פוטבול, אבל אני מקווה שלפחות עשיתי זות על כדור-סל.

שנה שעברה מחיר הכרטיס היה

60$ בכל מקום באיצטדיון (חוץ מתאים פרטיים כמובן). ה-GIANTS הם SOLD OUT כבר המון שנים וכרגע יש WAITING LIST של 15,000 איש לעשות מנוי (משהו כמו 15 שנה המתנה). בכל מקרה, חוץ ממקרים מיוחדים, כמו משחק פתיחת עונה וכו' שאז כולם באים למשחק ואתה נאלץ לקנות מספסר, רוב הפעמים אתה קונה את הכרטיס מאנשים שבאו והחבר, אבא, סבא או לא משנה מה לא יכול היה להגיע. אז אתה קונה מהם את הכרטיס במחיר עלות כי הם בסך הכל לא רוצים להפסיד כסף. היו גם מקרים שקנינו במחיר נמוך מעלות. בכל מקרה, בעונה שבה הייתי בגמר ה-NFC, מחיר כרטיס בעונה הרגילה היה 55$. על הכרטיס של המשחק המדובר היה מודפס 80$ ואנו קנינו אותו ב-120$. מקווה שלא התשתי אף אחד...

meat

New member
tickets don't have to be expensive

(i apologize for not using hebrew, my computer won't let me type it in message boxes) anyway, if you don't mind going to a game by yourself, you cen buy single tickets at the stadium box office before the gamefor about 35$. if you are really resourcefull, you can buy two tickets and use israeli ingenuity to find a couple of empty seats, altough, chances are, you won't.

meat

New member
../images/Emo7.gif i paid 280$ for two tickets...

my brother and i set behind the endzone at giants stadium in a jets-dolphins game. that's when i saw dan marino throw a touchdown pass from about 20 meters away. miami lost the game and he retired a few years later, still...how many people here can say they witnessed one of the greatest QBs of all time throwing for a TD. it was worth much much more then what i paid. by the way, next year he will be inducted into the football hall of fame. if you haven't guessed, yes that's right, i'm a dolfan. condolences will be appreciated, especially since i just got a brand new thomas-54 replica jearsy, hay, at least we still have hi, and numbers 55-seau, and 99-taylor right? plus ogunleye, st. clair, chambers, mcmicheal, madison, surtain, and an offense that consists mainly of olindo mare. i knowqthinkqhope we'll be fine.

Yo-man

New member
ברוך הבא meat

טוב שבאת
אני קורא את הסיפור והוא נשמע לי מוכר, ואני שואל את עצמי - זה לא... ? עד הקטע עם החולצה של זאק תומאס (אותה ראיתי והיא מעוררת קנאה). אתם תהיו בסדר העונה

תמהוני

New member
זה תלוי גם איפה ביציע

וכרטיס אצל ספסר יכול להגיע עד 90 או 100 דולר, לא סתם קוראים להם scalpers מקרקפים...

לא מנסיוני. כמו שכתבתי קודם,

ב-Giants Statium המחירים אחידים (חוץ מתאים כמובן). אם מגיעים סמוך לשריקת הפתיחה, לרוב ניתן לקנות מאנשים רגילים שרוצים להחזיר את העלות של הכרטיס ואין צורך לקנות מספסרים.

למעלה