מי פה חי בסקנדינביה או מדבר שפותיה?
L liranlotker New member 22/8/05 #5 tack tack och vem är du? Bor du i Sverige eller kommer du från Israel?
D davgrun New member 22/8/05 #6 dark comet נראה לי שתרגמת ישר מאנגלית: regards to both of you אבל זה לא יוצא נכוi בשבדית, צ"ל hälsningar till er båda
dark comet נראה לי שתרגמת ישר מאנגלית: regards to both of you אבל זה לא יוצא נכוi בשבדית, צ"ל hälsningar till er båda
ל לולו המשוגע New member 25/8/05 #10 הממ../images/Emo60.gif נכון יש כינויי מושא? אז er זה כינוי המושא של ni - אתם.
M M o t t i New member 25/8/05 #14 er זו מילה שייכות (של) בגוף שלישי נוכחים det är er bil - זו מכונית שלכם. יש גם את ert אבל כאן מדובר בשמות עצם של ett וכמובן יש גם את era וכאן מדובר ברבים...
er זו מילה שייכות (של) בגוף שלישי נוכחים det är er bil - זו מכונית שלכם. יש גם את ert אבל כאן מדובר בשמות עצם של ett וכמובן יש גם את era וכאן מדובר ברבים...
D davgrun New member 26/8/05 #15 מוטי, למה לא גוף שני ברבים? יחיד 1 min -mitt -mina 2 din -ditt -dina 3 hans - hennes רבים 1 vår - vårt -våra 2 er -ert- era 3 deras
מוטי, למה לא גוף שני ברבים? יחיד 1 min -mitt -mina 2 din -ditt -dina 3 hans - hennes רבים 1 vår - vårt -våra 2 er -ert- era 3 deras
D davgrun New member 26/8/05 #16 till er = אליכם לא קשור להשתייכות דוגמא: Jag kommer till er i morgon אני בא אליכם מחר